Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 31. March 2017

Parfumérie Douglas už aj na Slovensku!

Značka Douglas, ktorá je po celej Európe synonymom krásy, lifestylu a starostlivosti konečne dorazila aj na Slovensko a priniesla so sebou niekoľko exkluzívnych značiek. Prvé zmienky o parfumériách Douglas pochádzajú už z roku 1821, kedy boli známe ako parfumérie a továrne na mydlo v nemeckom Hamburgu.

Parfumérie Douglas už aj na Slovensku!

Značka Douglas, ktorá je po celej Európe synonymom krásy, lifestylu a starostlivosti konečne dorazila aj na Slovensko a priniesla so sebou niekoľko exkluzívnych značiek.

 

Prvé zmienky o parfumériách Douglas pochádzajú už z roku 1821, kedy boli známe ako parfumérie a továrne na mydlo v nemeckom Hamburgu. Odvtedy sa sieť rozrástla a napríklad v susednom Česku má až 17 predajní. V roku 2017 sa Douglas dostáva aj do Bratislavy, kde otvorí svoje prvé predajne. Ako prvá bude slávnostne otvrená predajňa v Auparku a to 7. apríla a 7. mája sa pridá predajňa v Eurovei. Na čo sa môžeme tešiť?

Každá pobočka Douglas má svojich make-up artistov, ktorí vám poskytnú profesionálne poradenstvo a služby v oblasti starostlivosti o pleť, telo či v líčení. Určite vás poteší aj služba 5-minútového líčenia, ktoré Douglas poskytuje v každej predajni bezplatne spolu s poradenstvom v oblasti líčenia, konzultáciami ohľadom starostlivosti o pleť či balením darčekov. Parfumérie Douglas takisto exkluzívne prinesú na náš trhu kozmetické značky, ktoré sme tu dosiaľ nemali. Okrem svojej vlastne línie Douglas, kde nájdete všetko od líčidiel až po starostlivosť o telo, sa tiež môžete tečiť na svetové značky Benefit Cosmetics, Urban Decay či Tom Ford.

    9788

    Súvisiace články