Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 1. December 2016

Sviatočná manikúra

Pri predstave Vianoce či osláv Nového Roku nám mnohým napadne záplava trblietok a farebných dekorácií. Prečo sa teda neinšpirovať týmto sviatočným obdobím plným osláv a večierkov?

Sviatočná manikúra

Pri predstave Vianoce či osláv Nového Roku nám mnohým napadne záplava trblietok a farebných dekorácií. Prečo sa teda neinšpirovať týmto sviatočným obdobím plným osláv a večierkov? Manikúra je najjednoduchším spôsobom ako pridať svojej vizáži na efektnosti a elegancii. Preto vám prinášame pár tipov ako docieliť naozaj noblesnú úpravu nechtov.

Chróm a kovy

Jeden z najaktuálnejších trendov si nachádza svoje miesto aj pri sviatočnejších príležitostiach. Zvoliť môžete klasický strieborný odtieň, alebo ak túžite po teplejšom odtieni, zvoľte medenú, ktorá sa navyše hodí k vianočnej atmosfére.

Foto: @vanityprojects

Výrazné trblietky

Výrazné trblietky môžete zvoliť miesto šperku! Na ruke budú pôsobiť ako klenot a navyše sa postarajú o dokonalé svetelné efekty. Strieborná bude pôsobiť ako vystrihnutá zo zimnej rozprávky, zatiaľ čo farebné trblietky budú veselé a hravé.

hbz holiday nails 02

Foto: @chelaseaqueen

Trblietavé detaily

Kompromis medzi dvoma predchádzajúcimi možnosťami je trblietavý alebo kovový detail. Tohto štýlu manikúry sa nemusíte zbavovať po sviatkoch, keďže je omnoho via prispôsobivý, no nemenej zaujímavý.

hbz holiday nails 09

Foto: @naominailsnyc

    1579

    Súvisiace články