Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 29. April 2013

„Lady Dermacol“ Olga Knoblochová oslavuje jubileum

Olga Knoblochová, zakladateľka Únie kozmetičiek a českej značky Dermacol, oslávila cez víkend 80. narodeniny.

„Lady Dermacol“ Olga Knoblochová oslavuje jubileum

29.4.2013

Olga Knoblochová, zakladateľka Únie kozmetičiek a českej značky Dermacol, oslávila cez víkend 80. narodeniny. V súčasnosti sa venuje kozmetike a svojim deťom a vnúčatám. Ako to robí, že na jej tvári žiari už 80 rokov nádherný úsmev a prekypuje neskutočnou energiou? Na boj proti vráskam má vlastný recept.

Olga_KnoblochovaZákladnou radou Olgy Knoblochovej je neponáhľať sa. Svoj deň začína zavčas ráno, v pokoji sa naraňajkuje, učeše sa a nalíči. Byť upravená je zárukou dobrého pocitu a sebavedomia po celý deň. V neposlednom rade nezabúda ani na dobrú náladu. Tá je pre ňu dôležitá, lebo pomáha brať veci s nadhľadom a človeka potom nič nemôže vyviesť z miery. Dodržiavanie sebadisciplíny a pevná vôľa prinášajú úspech. Človek by sa nemal ľutovať, stratil by slobodu a nadhľad.

„Lady Dermacol" sa celý život riadi slovami Goetheho: „Zostarnúť nie je umenie, umenie je vyrovnať sa s tým. Sme takí mladí, na koľko sa mladými cítime, je potrebné nestratiť mladú dušu, o to predovšetkým ide." Olga do mladosti športovala a trénovala deti. Pravidelný pohyb je pre ňu poznaná nutnosť a vlastne aj radosť, aj keď stovku na čas už nebehá. Hlavne sa nesmie zanedbávať duša! Dobrý partnerský vzťah, to je pre Olgu Knobolochú základ. Láska a nežnosti dokážu udržať sviežosť ducha i tela. „Životný optimizmus podporte kvalitnou kozmetikou a máte, ako sa hovorí, celoživotný ťah na bránu. Proti starnutiu pleti odporúčam používať denne kozmetické prípravky zodpovedajúce typu pleti. Osobne celý život používam značku Dermacol a z vlastnej skúsenosti môžem odporučiť rad ELIXIR, ktorý obsahuje veľmi účinné morské riasy z francúzskeho Bretónska. Významnú úlohu v starostlivosti o pleť zohráva každodenné ošetrenie pred spánkom, poctivé odlíčenie a aplikácia nočného krému. Odborná starostlivosť v kozmetickom salónu raz za 14 dní alebo za mesiac nestačia. Pri mojom povolaní kozmetičky sa mi veľmi osvedčila tvárová gymnastika, ktorá udrží pleť sviežu a pevnú. Veľa času sa v poslednom čase venuje telesnému pohybu v posilňovniach. Doplňme teda aj posilňovanie tvárových svalov doma – gymnastikou tváre, zaslúži si to rovnako ako triceps," radí Olga Knoblochová.

dermacol_gymnastika 

zdroj: Dermacol

    5333

    Súvisiace články