Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 19. December 2016

Staňte sa femme fatale v 3 krokoch

Hlbší, zvodnejší a dramatickejší. Taký bude váš pohľad po použití líčidiel z rady Sumptuous Knockout Eyes Collection od značky Estée Lauder.

Staňte sa femme fatale v 3 krokoch

Hlbší, zvodnejší a dramatickejší. Taký bude váš pohľad po použití líčidiel z rady Sumptuous Knockout Eyes Collection od značky Estée Lauder. Línia obsahuje všetko, čo potrebujete na vyčarovanie dokonale hlbokého pohľadu- paletky očných tieňov, maskaru a očnú linku.

1.krok: LIMITED EDITION SUMPTUOUS KNOCKOUT EYESHADOW PALETTES

2 typy paletky očných tieňoch obsahujú až 14 očných tieňov, ktoré sa postarajú o dokonalý pohľad, či už sa chystáte na párty, alebo do práce. Vďaka nej si budete môcť vybrať medzi intentívnym líčením, alebo jemnejším sofistikovaným. Odtiene sa pohybujú od matných až po tie perleťovaé, od výrazných po jemnejšie. Paletka Sultry Nudes je pre tie z nás, ktoré hľadajú prirodzenejší look, nájdete tam najmä ružové, bronzové a zemité tóny. Paletka Smoky Nights je pre tie odvážnejšie, je plná metalických tónov v smaragdovej, zafírovej či vo farbe ametystu.

Náš tip: Začnite aplikáciou svetlejšej farby a následne oko kontúrujte a modelujte tmavšou farbou, podľa toho, aký vzhľad si želáte. Svetlejšou farbou zase oko rozjasníte.

2.krok: SUMPTUOUS KNOCKOUT LINE + STAMP

Zamatová očná linka sa postará o dokonalé orámovanie oka, čím ešte viac vyzdvihnete hĺbku pohľadu. Jednoducho sa aplikuje a na jej konci nájdete aj malú pečiatku v tvare hviezdy.

Náš tip: S aplikáciou linky začnite vo vnútri oka a pokračuje po celom okraji. Hviezdičku umiestnite ku vonkajšiemu kútiku.

Picture3

3.krok: LITTLE BLACK PRIMER & SUMPTUOUS KNOCKOUT DEFINING LIFT AND FAN MASCARA

Little Black Primer je podkladová báza pod maskaru, ktorá dokonalo pripraví vaše riasy na ďalšiu aplikáciu. Jej jemné čierne zafarbenie vám však dovolí používať ju aj samostatne bez ďalšej aplikácie maskary, čo z nej spraví vašu obľúbenú víkendovú maskaru s vodeodolnými vlastnosťami!

Maskara, ktorá sa postará o dokonalé pozdvihnutie a oddelenie rias, vďaka dvom dĺžkam karbónových vlákien. Špeciálne inovovaná farba zase zabezpečí dlhotrvajúcu výdrž. Špeciálne tvarovaná kefka sa zase dostane aj k tým najmenším a najtenším riasam, takže tešiť sa budete môcť z maximálne plného objemu. Proste dokonalá bodka každého líčenia.

Náš tip: Pre ešte väčší objem a efekt, aplikujte viacero vrstiev.

3

    1386

    Súvisiace články