Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 8. October 2016

Líčenie plné lásky a zmyselnosti

Kolekcia Parlami d’Amore značky Collistar je celá inšpirovaná láskou. Univerzálny jazyk hovorí príbeh exkluzivity a sofistikovanosti pretavený do produktov kolekcie.

Líčenie plné lásky a zmyselnosti

Kolekcia Parlami d’Amore značky Collistar je celá inšpirovaná láskou. Univerzálny jazyk hovorí príbeh exkluzivity a sofistikovanosti pretavený do produktov kolekcie. Zároveň predstavuje nový trend líčenia , ktorý využíva pocity a zmysly vrátane čuchu. Tajomstvo je ukryté vo vôni Profumo dell’Amore, ktorá je súčasťou hviezdneho púdru.

 

Parlami d’Amore je vytvorená zo zmyselných tónov ružovej, fuksiovej a červenej, ktoré sú zabalené do ikonických bielo-zlatých obalov. Vďaka palete farieb budete môcť vytvoriť svoj vysnívaný look, či už nežný alebo zvodný.

4

 

 

Vôňa Profumo dell’Amore
Maximálne ženská vôňa v exkluzívnej roll on verzii je ideálnym spoločníkom počas celého dňa. Dominantou vône sú kvetinové lupene, ktoré vytvárajú romantickú atmosféru.

1

Parlami d’amore lícenka a očné tiene s vôňou

Tento hviezdy produkt funguje ako univerzálna lícenka a očné tiene. Spája v sebe dva odtiene, jeden je tmavší a hodvábnejší, ten druhý ľahší a žiarivejší. Vytvárajú tak ideálnu paletu pre jemné líčenie očí aj tváre, no pritom nechávajú vyjsť na povrch vnútornú krásu. Doplnené sú vôňou Profumo dell’Amore.

2

Puro Lipstick a Magic Gloss Infinitre Colour

Jeden z najobľúbenejších produktov značky Collistar dostal romantický nádych spolu s kontúrovacou ceruzkou v rovnakých odtieňoch. Vybrať si môžete z očarujúcej cyklámenovej, odvážnej fialovej, vášnivo rubínovej a žiarivej ružovej. Lesk na pery Magic Gloss Infinite Colour má zase niekoľko nových výnimočných vlastností, medzi ktoré patrí rekordná trvácnosť, nekonečná farebnosť a exkluzívny lesk s vinylovým efektom, vďaka čomu na perách vyzerá ako lak.

3Velvet Effect Nail Lacquer

Novinka v rade lakov na nechty vyniká svojim polomatným efektom. Je však intenzívny a elegantný, jeho textúra je na dotyk príjemná a zmyselná. Prichádza hneď v niekoľkých farbách: ružový, orchideový, malaga, fialový a rubínový. Je teda dokonalou bodkou k bezchybnej vizáži plnej romantiky a sofistikovanosti.

    1593

    Súvisiace články