Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 14. September 2016

Nové intenzívné farby od M∙A∙C

Americká kozmetická značka predstavila nové odtiene rúžov z kolekcie LIPTENSITY, v ktorej odvážne posunuli hranice vnímania farieb. Kolekcia bola vytvorená v spolupráci s Maureen Seaberg, ktorá má špeciálnu tetrachromatickú schopnosť rozoznávať až 100 miliónov farebných odtieňov, ktoré nie sú rozoznateľné pre bežného smrteľníka.

Nové intenzívné farby od M∙A∙C

Americká kozmetická značka predstavila nové odtiene rúžov z kolekcie LIPTENSITY, v ktorej odvážne posunuli hranice vnímania farieb.

Kolekcia bola vytvorená v spolupráci s Maureen Seaberg, ktorá má špeciálnu tetrachromatickú schopnosť rozoznávať až 100 miliónov farebných odtieňov, ktoré nie sú rozoznateľné pre bežného smrteľníka. LIPTENSITY obsahuje 24 jedinečných odtieňov od baby pink až po tmavomodrú či čiernu. Každý tón je extrémne čistý a intenzívny a to vďaka prelomovej technológii High-Frequency Tetrachromatic Pigments.

Najmodernejšie postupy využité pri tvorbe LIPTENSITY produktov, zaručujú rúžom dlhotrvajúcu saténovú textúru. Vďaka širokej palete farieb si každý príde na svoje. Do predaja prídu v októbri tohto roku.

MAC Liptensity1MAC Liptensity2MAC Liptensity3MAC Liptensity4MAC Liptensity5MAC Liptensity6

    1873

    Súvisiace články