Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 17. April 2013

Beyoncé hviezdou letnej kampane H&M

Svetová spevácka hviezda Beyoncé sa stala novou tvárou značky H&M, tentoraz v letnej kampani s názvom Mrs. Carter in H&M.

Beyoncé hviezdou letnej kampane H&M

17.4.2013

Svetová spevácka hviezda Beyoncé sa stala novou tvárou značky H&M, tentoraz v letnej kampani s názvom Mrs. Carter in H&M. "Pani Carter" sa teda nezaskvie len na rovnomennom turné (Mrs. Carter Show World Tour), ktoré odštartovalo tento týždeň a v jeho programe nebude chýbať ani Bratislava, ale objaví sa aj v reklamných spotoch a na billboardoch obľúbeného módneho reťazca.

HM_Beyonce_01


Ústrednou postavou kampane je žena mnohých tvárí - silná, zraniteľná, zmyselná, materinsky príťažlivá, zábavná aj koketná. „Vždy sa mi páčila značka H&M so svojím zameraním na dostupnú trendovú módu. Zamilovala som si koncept objavovania rozličných emócií ženy prostredníctvom štyroch elementov - ohňa, vody, zeme a vzduchu. Bolo skutočne nádherné pracovať na tropickom ostrove, pripadalo mi to skôr ako natáčanie videoklipu než komerčných záberov,‟ nešetrila nadšením Beyoncé.

HM_Beyonce_02

Zábery vytvorili v Nassau na Bahamách fotografi Inez & Vinoodh, zatiaľ čo videospot ku kampani režíroval Jonas Åkerlund. Objavila sa v ňom aj nová pieseň od Beyoncé s názvom Standing On The Sun, ktorá bude mať premiéru na stránke H&M už na začiatku mája. V tom istom termíne spustí značka aj predaj oblečenia z tejto kolekcie. Nájdete v nej napríklad kľúčové kusy ako obtiahnuté či splývajúce letné šaty, plavky, ale najmä bikiny so strapcami, na tvorbe ktorých sa podieľala samotná Beyoncé.

HM_Beyonce_03

HM_Beyonce_04HM_Beyonce_05

{youtube}?v=aMok-RBgj1I{/youtube}

pripravila: Anna Salvová
foto: H&M

    4790

    Súvisiace články