Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 27. august 2015

Spomienky na 70. roky s F&F

Nadchádzajúca módna sezóna je spojením kľúčových prvkov 70. rokov.

Spomienky na 70. roky s F&F

4.9.2015

Nadchádzajúca módna sezóna je spojením kľúčových prvkov 70. rokov. Prináša nové nálady, ktoré znásobujú pocit jedinečnosti.

Z pohľadu materiálov zažívame návrat do čias, kedy sa nosila najmä jemná brúsená koža, patchwork a ovčia kožušina. Trenčkoty, cullotes aj krátke bundy z pravej kože zaručene zaujmú vyznávačky módnych trendov. Hrejivé prírodné materiály kontrastne kombinované so šifónovými blúzkami, šatami či jemnými rolákmi pôsobia zľahka nostalgicky a podmanivo žensky zároveň.

1

Farby sú rovnako nekonvenčné. Počnúc tehlovou a oranžovou, pokračujúc karamelovou, lesnou zelenou a petrolejovou, končiac bordovou a tmavo modrou. Ornamentálne a grafické vzory efektne vyzdvihujú retro štýl riasených žoržetových topov a úpletových šiat.

2

Minimalistická estetika sa prejavuje na nadčasových kúskoch kolekcie, medzi ktoré jednoznačne patrí bohémska vesta zo syntetickej ovčej kože. Nevyhnutným „glam" doplnkom budú veľké pásikavé, alebo strakaté štóly taktiež zo syntetickej kožušiny.
Kľúčom k správnej siluete v štýle 70. rokov je vrstvenie. Nohavice s vysokým pásom, blúzky s viazaním na mašľu a šifónové šaty vytvoria tie správne vintage vibrácie doplnené pončom alebo plédom.

3

Kabelky a tašky sú obohatené o detaily v podobe prešívania a zlatého kovania, ktorými decentne pútajú pozornosť. Zaujímavo jednoduché tvary, tmavé odtiene burgundskej, machovej a petrolejovej, k tomu jemne frivolné strapce – to všetko pripomína opäť aktuálny retro štýl.
Topánky kopírujú šik klasiku. Objavujú sa módne hrubé opätky, vysoké kožené čižmy aj elegantné semišové lodičky či lakované mokasíny.


Súčasťou kolekcie sú, samozrejme, aj odevy pre pánov. O nich sa dočítate TU

Jesenná kolekcia F&F mala svetovú premiéru na exkluzívnej butikovej show v londýnskom hoteli Savoy.{youtube}Z6itfV21cLE{/youtube}

POZOR SÚŤAŽ!!!

FF_sutaz_banner

Hrajte s nami o poukazy na nákup oblečenia F&F v hodnote 30 eur na facebooku a instagrame.




    8159

    Súvisiace články