Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 17. apríl 2015

Dizajnová línia GANT Rugger prináša hipsterské preppy

Pred pár dňami dorazila na Slovensko kompletná kolekcia návrhárskej línie GANT Rugger. Spája v sebe tradíciu značky GANT, ktorá siaha až do roku 1949 a je typická výrobou oblečenia v štýle amerického preppy s veľmi módnym a aktuálnym hipsterským trendom.{youtube}5lDy4N8Y8V8{/youtube}Základy línii GANT Rugger položil Christopher Bastin, ktorý je však dnes v úlohe kreatívneho riaditeľa značky GANT celkovo, preto starostlivosť o líniu Rugger prebrala švédska dizajnérka Filippa Hallstensson.

Dizajnová línia GANT Rugger prináša hipsterské preppy

14. 4. 2015

Pred pár dňami dorazila na Slovensko kompletná kolekcia návrhárskej línie GANT Rugger. Spája v sebe tradíciu značky GANT, ktorá siaha až do roku 1949 a je typická výrobou oblečenia v štýle amerického preppy s veľmi módnym a aktuálnym hipsterským trendom.

{youtube}5lDy4N8Y8V8{/youtube}
Základy línii GANT Rugger položil Christopher Bastin, ktorý je však dnes v úlohe kreatívneho riaditeľa značky GANT celkovo, preto starostlivosť o líniu Rugger prebrala švédska dizajnérka Filippa Hallstensson. Ide viac-menej o vintage/hip verziu oblečenia GANT, zameranú na mladšiu generáciu. Je ideálna pre ľudí milujúcich život v meste. Pre tých, čo sa radi zabávajú s priateľmi vo vychytených bistrách a baroch. Pre tých, čo neustále hľadajú nové veci vo všetkých sférach a štýl je pre nich prvoradý.


Svieži minimalistický dizajn, nenápadné detaily a žiadne logá... GANT Rugger prináša hravosť, ktorá bola vždy v DNA značky GANT.

V sezóne jar/leto 2015 máme na Slovensku po prvýkrát k dispozícii ucelenú kolekciu GANT Rugger. Štýlové GANT Rugger corners nájdete exkluzívne v predajniach GANT v bratislavských obchodných centrách Aupark a Central.
GANT_Rugger_corner

pripravila: Jana Zajasenská
foto: GANT

 

    4036

    Súvisiace články