Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 4. február 2015

Pridajte sa k superhrdinkám s Powerpuff Girls…

Už dávno neplatí, že superhrdinstvo je výlučne mužská doména. Nebojácne hrdinky, bojujúce so zloduchmi a príšerami, sú rovnako inšpiratívnym vzorom, najmä pre mladšie ročníky nežného pohlavia.

Pridajte sa k superhrdinkám s Powerpuff Girls…

4.2.2015

Už dávno neplatí, že superhrdinstvo je výlučne mužská doména. Nebojácne hrdinky, bojujúce so zloduchmi a príšerami, sú rovnako inšpiratívnym vzorom, najmä pre mladšie ročníky nežného pohlavia. Teraz si ich dokonca môžete obliecť!

SB_PowerPuffGirls

S exkluzívnou kolekciou, ktorá nesie názov Powerpuff Girls, prišla módna značka Sugarbird. Motívom kolekcie je rovnomenný, úspešný animovaný seriál o trojici dievčat so superschopnosťami z produkcie štúdia najpopulárnejšej americká stanice vysielajúcej výhradne animované rozprávky, Cartoon Network.
Značka Sugarbird sa už viackrát blysla neprehliadnuteľnými kolekciami s rozprávkovými motívmi, určenými najmä mladým, dynamickým ženám. Powerpuff Girls sú ale ozajstnou lahôdkou. Línia nie je určená výhradne fanúšičkám seriálu, symbolizuje totiž všetky silné a odvážne dámy, ktoré sa neboja čeliť náročným výzvam každodenného života. Napríklad nákupom :)
Vo farebnej a strihovo sviežej kolekcii nechýbajú praktické modely šiat, tričiek, crazy úzke sukne či priliehavé legíny. To všetko s neprehliadnuteľnou tematickou potlačou, za ktorou sa zaiste otočí každý.


Výrazné kúsky nepotrebujú špeciálne kombinačné vzorce. Kombinujte ich navzájom alebo s takzvanými basic kúskami ako sú modré džínsy, čierne legínsy, jednoduché topy, či napríklad s bielou košeľou. Obuť si môžete rovnako tenisky, ako aj štýlové sandáliky na vysokom opätku.

zdroj: Emporium Fashion

 

    7510

    Súvisiace články