Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 3. november 2014

TIPY PRE VÁS: Päťdesiat odtieňov sivej podľa F&F

Ak aj vy nedočkavo čakáte na uvedenie filmu, ktorého predlohou sa stal svetový bestseller Fifty Shades of Grey (Päťdesiat odtieňov sivej) od E.L. Jamesovej, možno vás poteší aj rovnomenná kolekcia spodnej bielizne a pyžám, ktorú pri tejto príležitosti vytvorila značka F&F.Kolekcia zložená z 35 dámskych a 8 pánskych kúskov je dostupná v predajniach F&F v rámci obchodnej siete TESCO, ale aj online v e-shope F-F.com.

TIPY PRE VÁS: Päťdesiat odtieňov sivej podľa F&F

3.11.2014

Ak aj vy nedočkavo čakáte na uvedenie filmu, ktorého predlohou sa stal svetový bestseller Fifty Shades of Grey (Päťdesiat odtieňov sivej) od E.L. Jamesovej, možno vás poteší aj rovnomenná kolekcia spodnej bielizne a pyžám, ktorú pri tejto príležitosti vytvorila značka F&F.

ff_50shades_01 ff_50shades_02


Kolekcia zložená z 35 dámskych a 8 pánskych kúskov je dostupná v predajniach F&F v rámci obchodnej siete TESCO, ale aj online v e-shope F-F.com. Priaznivci svetového knižného hitu majú jedinečnú príležitosť vlastniť kúsok inšpirovaný príbehom Fifty Shades of Grey a vybrať si tak ten pravý „odtieň sivej" len pre seba. Kolekcia pritom dokáže zaujať aj tých, ktorí nepatria k fanúšikom knihy.

ff_50shades_03

ff_50shades_04

Pre dámy aj pánov
Dámska bieliezeň je nežná i nesmierne zvodná, presne ako Christianove osudové ženy, Anastasia a Elena, po ktorých sú pomenované jej hlavné línie. Biela baby doll podprsenka s jemným slabomodrým lemovaným s plnými nohavičkami, ktoré sú na pozadí delikátne prepracované bielou priesvitnou čipkou, brazílske strihy a vintage inšpirácia, taká je Anastasia Key Charm. Hravosť a tmavé tóny pre zmenu ponúka línia Elena Key Charm. Dáva vyznieť ženským zbraniam, kombinuje satén s čipku a provokuje najmä strihmi. Jednotlivé kúsky sú ozdobené aj drobným kľúčikom, ktorý symbolizuje vstup do Christianovej tajnej miestnosti. Pyžamové sety pre dámy sú jednoduché, prevažne v tmavých farbách s nápismy ako „Inner Goddess" (Vnútorná bohyňa) a „Laters Baby" (Neskôr zlato), čo bol obľúbený pozdrav na rozlúčku v knihe Fifty Shades of Grey. Dopĺňajú ich saténové nohavičky s mašličkami na bokoch, čierne kimoná a masky na spanie. Páni majú na výber dlhé i krátke pyžamové tričká s nápismi „Charlie Tango", „Laters Baby" či zberateľskú verziu „Shades of Grey".

ff_50shades_05 ff_50shades_06

zdroj: F&F

 

    22076

    Súvisiace články