Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 13. apríl 2014

Alexander Wang bude spolupracovať s H&M

Včera počas podujatia na hudobnom festivale Coachella v americkom Palm Springs spoločnosť H&M oznámila, že najbližšiu návrhársku kolekciu vytvorí s Alexandrom Wangom. Po prvý raz v histórii týchto túžobne očakávaných dizajnérskych spoluprác H&M sa partnerom spoločnosti stane americký módny návrhár.Od svojho prvého uvedenia na predvádzacie móla v roku 2007 si rovnomenná značka tohto newyorského návrhára vybudovala meno večným rozvíjaním mestskej uniformy, ktorú zasadzuje do stále nového kontextu.

Alexander Wang bude spolupracovať s H&M

13.4.2014
Včera počas podujatia na hudobnom festivale Coachella v americkom Palm Springs spoločnosť H&M oznámila, že najbližšiu návrhársku kolekciu vytvorí s Alexandrom Wangom. Po prvý raz v histórii týchto túžobne očakávaných dizajnérskych spoluprác H&M sa partnerom spoločnosti stane americký módny návrhár.

hm-wang-margareta-van-den-borsch-alexander-wang-logo-high-res-full-logo

Od svojho prvého uvedenia na predvádzacie móla v roku 2007 si rovnomenná značka tohto newyorského návrhára vybudovala meno večným rozvíjaním mestskej uniformy, ktorú zasadzuje do stále nového kontextu. Wangova ústredná vnímavosť sa odráža v kontrastoch, ktoré v sebe jednoliato spájajú eleganciu a nedokonalosť. Jeho kolekcie vyjadrujú neumelý pohľad na módu a vždy prinášajú zmysel pre eleganciu a ľahkosť. Popri svojej vlastnej módnej značke pracuje Alexander Wang aj ako kreatívny riaditeľ spoločnosti Balenciaga.

Kolekcia Alexander Wang x H&M bude obsahovať oblečenie a doplnky pre ženy a mužov. Typické pre Alexandra Wanga je, že navrhne taktiež kúsky, ktoré presahujú rámec módy ako také. Od 6. novembra 2014 bude kolekcia dostupná asi v 250 predajniach H&M na celom svete a v príslušných krajinách aj na internete.

Alexander_Wang_by_Steven_KleinAlexander Wang hovorí: „Je pre mňa poctou, že sa môžem podieľať na návrhárskej spolupráci H&M. Práca s týmto tímom je vzrušujúci a zábavný proces. Všetci sú skutočne ochotní prekračovať hranice a poskytovať priestor na tvorivé vyjadrenie. Táto spolupráca ponúka širšiemu publiku výbornú príležitosť vyskúšať prvky značky a životného štýlu Alexander Wang."

„Alexander Wang predstavuje v súčasnej móde jeden z najdôležitejších hlasov. Presne chápe, čo chcú ľudia nosiť, a robí to s nákazlivou energiou a nadšením. Zdá sa mi neuveriteľné, že s ním môžem v tomto roku spolupracovať," vraví Margareta van den Bosch, kreatívna poradkyňa v H&M.


zdroj: H&M

 

    3113

    Súvisiace články