Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 21. január 2014

Značka Converse predstavila kolekciu topánok jar - leto 2014

Converse odhalila nové kolekcie Chuck Taylor All Star a Cons na sezónu jar - leto 2014, ktoré hýria sviežimi farbami a dynamickými tvarmi.Chuck Taylor All Star (CTAS)Vďaka prvotriednym materiálom, rozmanitým strihom a zaujímavým vzorom si vďaka kolekcii Chuck Taylor All Stars všetci milovníci tenisiek prídu na svoje. Ak uprednostňujete pestrosť, vyberte si z unisexových modelov CTAS Colors.

Značka Converse predstavila kolekciu topánok jar - leto 2014

21.1.2013

Converse odhalila nové kolekcie Chuck Taylor All Star a Cons na sezónu jar - leto 2014, ktoré hýria sviežimi farbami a dynamickými tvarmi.

converse_ss14_hlavna


Chuck Taylor All Star (CTAS)
Vďaka prvotriednym materiálom, rozmanitým strihom a zaujímavým vzorom si vďaka kolekcii Chuck Taylor All Stars všetci milovníci tenisiek prídu na svoje. Ak uprednostňujete pestrosť, vyberte si z unisexových modelov CTAS Colors. Ešte väčšiu explóziu farieb však ponúka dámska kolekcia CTAS Seasonal Colors. Unisexové tenisky z kolekcie CTAS Street sa tiež nebojácne obliekli do farieb a nešetrili ani šnúrky. Vďaka futru na ochranu členkov a spevnenému strihu sú ideálne aj pre jazdu na skate.



V kolekcii CTAS Tie Dye zasa tenisky s vysokým i nízkym strihom žiaria batikovanými vzormi a mramorovými efektmi. Dotyk ženskosti pridávajú klasickému športovému tvaru dámske tenisky CTAS Platform Plus, ktoré sa pýšia viac ako päťcentimetrovým skrytým opätkom. Na minuloročnú kolekciu CTAS Washed nadväzuje CTAS Well Worn s teniskami upravenými tak, aby mali zhľahka obnosený vzhľad. Ak vás zdržuje neustále zaväzovanie šnúrok, možno vám učaruje kolekcia CTAS Side Zip s rafinovaným postranným zipsom. K dispozícii sú v čiernej úprave so zlatou špičkou, ale aj v bielej so striebornou. Elegantné, uhladené a odeté do nadčasových potlačí sú pre zmenu tenisky z kolekcie CTAS Prints. Tenisky ešte nikdy neboli také slušivé a pohodlné zároveň. Aj do tejto sezóny vchádzajú dámské Dainty v nízkom aj strednom strihu a oblečené do pastelových farieb. Každú nositeľku preto potešia svojím sviežim vzhľadom. Najväčšou devízou je ich odľahčená gumová podrážka. K šatám jednoducho ako vyšité!



CONS
Medzi najobľúbenejšie módne materiály patrí od nepamäti koža. Dobre se nosí, chráni pred jarnými prehánkami a najmä skvelo vyzerá, takže nikdy nevyjde z módy. Presne takéto atribúty spĺňa unisexová/pánska kolekcia CONS Pro Leather Vulc. Nadčasové tenisky CONS Star Player sa zasa opierajú o klasickú kolekciu All Star II už z roku 1977. Okrem zmodernizovaného vzhľadu ponúkajú aj odpruženie pre väčšie pohodlie. To všetko v nízkom strihu a v osviežujúcich jarných farbách. K trendom 90. rokov, napodobňujúc legendárne Converse Weapon a Aero Jam, sa vracajú modely z kolekcie CONS Star Player Plus. Nechýba na nich kultové logo Star Chevron, biela špička a futrovaný okraj pre extra pruženie. Pre skaterov je čerešničkou na torte nepochybne skate rad, ktorý podporuje množstvo celosvetových ambasádorov značky. Po Runovi Glifbergovi pomenovali modely Rune II, na ktorých nechýba ani ikonické seržantské logo s hviezdičkou a semišový „kabátik", Kenny Anderson zasa prepožičal svoje meno modelom KA-II, ktorý nastupuje v tlmenom odtieni maskovanom v semiši. Má špeciálne tvarovanú podrážku Lunarlon z dielne Nike, ktorá efektívne tlmí nárazy chodidiel vďaka princípu bezpamäťovej peny.



pripravila: Anna Salvová
foto: Converse




    6976

    Súvisiace články