Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 3. december 2013

s.Oliver je s nami už 10 rokov

Nemecká módna a lifestylová značka s.Oliver je na našom trhu presne 10 rokov. Svoje výročie oslavuje zľavami a rozdávaním darčekov.Počas celého novembra mali zákazníci populárnej značky možnosť okrem novej kolekcie nájsť v predajniach aj darčeky.

s.Oliver je s nami už 10 rokov

2.12.13

Nemecká módna a lifestylová značka s.Oliver je na našom trhu presne 10 rokov. Svoje výročie oslavuje zľavami a rozdávaním darčekov.

Počas celého novembra mali zákazníci populárnej značky možnosť okrem novej kolekcie nájsť v predajniach aj darčeky. So sloganom „10 rokov s Vami – My oslavujeme, vy rozbaľujete" tak obdarovala stovky ľudí a na mnohých ďalších darček ešte čaká.

Okrem zliav na ďalší nákup sa rozdávajú praktické tašky, štýlové hodinky, kozmetika či dokonca nákupy zadarmo. „Vážime si, že sú naši zákazníci s nami už 10 rokov. Za ich vernosť sa preto chceme odmeniť aspoň v podobe malých pozorností či nákupných výhod," uviedla Veronika Pařízková, marketingová koordinátorka s.Oliver pre Českú a Slovenskú republiku.

Svieža, živá a zároveň pohodlná móda vyhľadávanej značky s. Oliver si počas 10 rokov na Slovensku a v Českej republike získala priazeň mnohých milovníčok a milovníkov módy a nákupov. Značka sa drží svojho motta „Skutočná móda pre skutočných ľudí na každý deň a v každej situácii", čo sa odráža tiež vo vysokej kvalite materiálov a výbornom spracovaní strihov, ktoré sa tešia veľkej obľube. Počas tohto obdobia bolo po celom Slovensku otvorených 7 predajní, ktoré svojim zákazníkom ponúkajú vždy najnovšie módne trendy. V nich si môžu vďaka niekoľkým produktovým líniám už 10 rokov vybrať ako mladšie, tak i staršie generácie.

Pozrite si to naj s aktuálnej kolekcie:



zdroj: Kharisma

 

    3453

    Súvisiace články