Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 8. november 2013

Najlepšie outfity na jeseň

V jeseni nám do šatníka a výberu oblečenia výrazne zasahuje počasie. Už nejde len o to nájsť tie najtrendovejšie kúsky.

Najlepšie outfity na jeseň

8.11.2013

V jeseni nám do šatníka a výberu oblečenia výrazne zasahuje počasie. Už nejde len o to nájsť tie najtrendovejšie kúsky. Často v sychravých dňoch siahame po pohodlnom voľnočasom oblečení a obuvi. Ukrývajú najnovšie technológie, zdolávajúce vietor aj dážď, napriek tomu prekvapujú moderným „casual" vzhľadom. Vybrali sme pre vás tie najlepšie kúsky z jesenných lookbookov.

Značka BOGNER je dlhodobým lídrom vynikajúcich športových kolekcií inšpirovaných najnovšími módnymi trendmi, dôraz kladie na športovú funkčnosť a módu a pritom si zachováva exkluzivitu a najvyššie štandardy kvality. Okrem toho, že oblieka nemecký olympijsky tím, nájdete v jej portfóliu aj športovo-elegantné kúsky.


Športová elegancia – tieto dve slová najlepšie vystihujú aj značku SPORTALM. Jej oblečenie sa delí na 3 módne kolekcie. Pre voľný čas je určená najmä EMOTION, predstavujúca elegantný životný štýl a nekonečnú ženskosť. Nech sa rozhodnete ísť na golf, tenis alebo si vyjsť do mesta určite si vyberiete z kolekcie, ktorá zaujme svojou originalitou a farebnou škálou.


Alpine_Pro_NanomaxBunda, ktorá dýcha
Membránová nanotechnológia PTX NANOMAX uspokojuje nároky profesionálnych športovcov aj v tých najdrsnejších podmienkach. Chráni pred extrémnymi teplotami, pred silným vetrom aj dažďom. Zároveň však zaručuje dokonalé pohodlie, nedovolí, aby ste nachladli, alebo sa, naopak, prehriali. Bunda Falzarego značky Alpine PRO má vďaka tejto technológii štyrikrát väčšiu priedušnosť ako bežné membrány a vďaka silnej dimenzionálnej štruktúre materiálu je aj výnimočne mechanicky pevná. Navyše má podlepené švy, ktoré zabránia tomu, aby ste v bunde premokli. V podpazuší sa nachádza vetranie so zipsom, vnútorný golier a kryt na brade sú vyrobené z hrejivého materiálu. Praktický snehový pás možno odopnúť, vďaka čomu môžete bundu využívať aj pri ďalších outdoorových aktivitách.

"Z kaluže do blata"
Aj do takýchto podmienok vás obuje SOREL, obuvnícky podnik z kanadskej provincie Ontario. Kvalitné spracovanie a prírodné materiály, ktoré sa hodia pre použitie v drsnej kanadskej tundre vie Sorel otočiť do módnych trendov, a to bez straty pôvodného zámeru. Teda vyrobiť odolnú a dobre izolujúci topánku.
sorel_wmn_nl2006_010_slimpackridglow_0315


Jeseňou v magickom New Yorku sa pri príprave aktuálnej kolekcie inšpirovali v značke GANT. Celé mesto sa totiž v tomto období zahalí do zvodnej atmosféry, ktorú dotvárajú práve štýlové a sebavedomé outfity jeho obyvateľov. Značka Gant predstavuje šatník pre všetky kozmopolitné duše, ktoré si idú svojou cestou. Obľúbite si uvoľnené strihy, také praktické ráno, keď vediete deti do školy, v rovnakom outfite potom pokračujete do práce a vďaka univerzálnemu štýlu môžete deň uzavrieť drinkom alebo večerou opäť v rovnakom outfite - stále budete vyzerať skvele.

Je to jednoduché
Navrhnutá pre mladé ženy, kolekcia Quiksilver Women je v tejto sezóne postavená na jednoduchej a nadčasovej estetike interpretovanej moderným ženským spôsobom s hlavným dôrazom na kvalitné materiály a strihy. "Natiahni si nohy, keď dorazíš. Preskúmaj okolie a zamier rovno k vode. Slnečné svetlo začína slabnúť. Je čas utáboriť sa na noc. Rozpovieme si dlhé príbehy a ruky zahrejeme pri ohni. Hviezdy nám posvietia na cestu do stanu. Vstávame skoro, s myšlienkou na more. Pozeráme do ďalšieho dňa. Je to jednoduché."

Dievčenskejší image vytvára ďalšia divízia Quiksilver, značka ROXY. Aj v tejto sezóne prináša mix rôznych štýlov, farieb a texture určených ako do školy, tak na večer v meste, svah alebo afterparty...


pripravila: Jana Zajasenská, Anna Salvová
foto: archív značiek

 

    7727

    Súvisiace články