Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 30. september 2013

Lindex, Karlie a Matthew Williamson

Tvárou spoločnosti Lindex pre jesennú kampaň Matthewa Williamsona sa stalasvetoznáma modelka Karlie Kloss. Na obrázkoch kampane sa objavuje dokonca aj samotný dizajnér.Kampaň bola nafotená v štúdiu v Londýne a Matthewova podmanivá osobnosť sa prejavuje v celej kampani, ako aj v jej stvárnení.

Lindex, Karlie a Matthew Williamson

30.9.2013

Lindex_Matthew_Karlie_01Tvárou spoločnosti Lindex pre jesennú kampaň Matthewa Williamsona sa stala
svetoznáma modelka Karlie Kloss. Na obrázkoch kampane sa objavuje dokonca aj samotný dizajnér.

Kampaň bola nafotená v štúdiu v Londýne a Matthewova podmanivá osobnosť sa prejavuje v celej kampani, ako aj v jej stvárnení. Obrázky zachytávajú živú zmes potlačí, vzorov a dekoratívnych detailov spolu s doplnkami a luxusnými zvrškami. „Vždy som inklinoval k veľmi triezvej a nonšalantnej móde, moje kolekcie sa vyznačujú farbami, potlačami a ozdobami, keďže tie často dodávajú odevom skutočný pocit radosti a optimizmu," hovorí Matthew Williamson.

Tím
CD: Mooks Hanifiah
Modelka: Karlie Kloss
Stylista: Veronique Didry
Fotograf: Giampalo Sgura
Režisér: Andy Margetson

Lindex_Matthew_Karlie_02„S kampaňou Matthewa Williamsona som viac ako spokojný. Objaví sa na väčšine kanálov, na internete a tam, kde bude kampaň, bude aj zaujímavý a podrobný materiál o dizajnérovi a kolekcii," povedal Johan Hallin, riaditeľ konceptu a marketingu v spoločnosti Lindex. V kolekcii Matthewa Williamsona bude na predaj aj špeciálne navrhnuté tričko s výraznou potlačou „show some love" podpísané týmto britským dizajnérom. Tričko formuluje podstatu celej kampane, keďže všetok zisk z jeho predaja pôjde na boj proti rakovine prsníka. Tričko bude v predaji vo všetkých predajniach Lindex a online na lindex.com už od 7. októbra.

Lindex_Matthew_Karlie_03

Lindex_Matthew_Karlie_04

Lindex_Matthew_Karlie_05

Lindex_Matthew_Karlie_06

Lindex_Matthew_Karlie_07

Lindex_Matthew_Karlie_08

pripravila: Anna Salvová
foto: Lindex


 

    2998

    Súvisiace články