Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 24. júl 2013

Štýlové talianske košele

Vedeli ste, že košele boli v minulosti súčasťou spodnej bielizne a na verejnosti v nich chodili len tie najnižšie vrstvy ako pastieri, väzni a iní „hriešnici"? Dnes je realita úplne iná a košeľu pokladáme za najtradičnejší a najzákladnejší kus, najmä, pánskeho šatníka.V sedemnástom storočí už košeľa mohla byť viditeľná, no stále ju spoločnosť považovala za niečo erotické...

Štýlové talianske košele

24.7.2013

Vedeli ste, že košele boli v minulosti súčasťou spodnej bielizne a na verejnosti v nich chodili len tie najnižšie vrstvy ako pastieri, väzni a iní „hriešnici"? Dnes je realita úplne iná a košeľu pokladáme za najtradičnejší a najzákladnejší kus, najmä, pánskeho šatníka.

V sedemnástom storočí už košeľa mohla byť viditeľná, no stále ju spoločnosť považovala za niečo erotické... podobne ako dnes vytŕčajúcu spodnú bielizeň. Tento názor sa však podobá dnešnému prístupu k tomuto kúsku odevu viac. Košeľa je veľmi univerzálna. Na jednej strane je súčasťou toho najformálnejšieho dress kódu, na strane druhej, neexistuje nič viac sexy, ako muž v bielej košeli a džínsoch, či vidina krásnej ženy, ktorá má ráno na sebe pánsku košeľu. Iba pánsku košeľu...


7Camicie


Na Slovensko prináša košele s nadčasovým dizajnom a prepracovanými strihmi talianska značka 7Camicie. Medzi je fanúšikov patria aj slovenský herci a moderátori ako Ján Koleník, Mirka Partlová, Zuzka Vačková, Mirka Luberdová, či Roman Juraško a môžete ich zazrieť v obľúbených slovenských seriáloch Búrlivé víno a Panelák.


7Camicie_celebrity_17Camicie_celebrity_2


7Camicie_celebrity_47Camicie_celebrity_3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Talianska značka 7Camicie ponúka pánske, dámske a detské košele z tých najkvalitnejších materiálov. Vo svojej ponuke má taktiež doplnky ako manžetové gombíky, opasky či kravaty.
Košele 7Camicie sa vyznačujú charakteristickým trendovým dizajnom a detailným prepracovaním manžiet a gombíkov. Značka ponúka širokú škálu vzorov, farieb a strihov. Košele sa od tých klasických odlišujú predovšetkým dizajnovým vypracovaním goliera a manžiet. Viaceré typy golierov umožňujú niekoľko variácií nosenia.
Na svoje si prídu manažéri, ľudia preferujúci jednoduchú eleganciu či dobrodruhovia s odvážnym štýlom. V ponuke nájdete klasickú košeľu i populárny úzky strih „slim fit". Medzi obľúbené materiály patrí bavlna v kombinácií so elastanom, rovnako luxusné materiály ako bavlnený popelín a satén. V 7Camicie si páni môžu vybrať rôzne typy golierov ako taliansky, francúzsky či smokingový, zatiaľ čo neformálne košele sú typické takzvaným „button down" golierom, ktorý je prichytený gombíkmi. Dámam ponuka ulahodí najmä vďaka strihom a mnohým farebným či vzorovaným vyhotoveniam.


Značka vznikla v Taliansku v roku 2001 s cieľom ponúknuť náročnému zákazníkovi kvalitnú košeľu. V súčasnosti má 7Camicie (alebo „7 košieľ") vyše 300 predajní po celom svete, vrátane obchodných centier na Slovensku. Pohodlne nakúpite aj online.

pripravila: Jana Zajasenská
foto: instyleprom

 

    22912

    Súvisiace články