Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 20. júl 2013

Trendom leta je rafinovane transparentný look

Je neuveriteľné, ako sexi pôsobí oblečenie, ktoré zahaľuje a zároveň odkýva ženské telo. Túto sezónu sme sa stretli s mnohými možnosťami, ako takýto rafinovaný look vytvoriť.Emilio PucciVrstvenie transparentných materiálov sme zaznamenali u Alberty Ferretti či Emilia Pucciho.

Trendom leta je rafinovane transparentný look

20.7.2013

Je neuveriteľné, ako sexi pôsobí oblečenie, ktoré zahaľuje a zároveň odkýva ženské telo. Túto sezónu sme sa stretli s mnohými možnosťami, ako takýto rafinovaný look vytvoriť.

trendy_transparent_uvodna_emilio_pucci
Emilio Pucci

Vrstvenie transparentných materiálov sme zaznamenali u Alberty Ferretti či Emilia Pucciho. K jeho ikonickým kúskom sa určite zaradí priesvitný trenčkot, ktorý doplnil splývavými nohavicami. Veľké uplatnenie si tento rok našla aj čipka. Návrhári po nej siahali najmä pri vytváraní malých bielych. Veľmi silnú a sexi kolekciu vytvoril John Richmond, ktorý skombinoval transparentné materiály s kožou. Strategické outfity z priehľadných a nepriehľadných častí vyskladali Blumarine alebo Versace. A nakoniec perforácie, ktoré sa objavili v kolekcii Ermanno Scervino a v mnohých ďalších.

Inšpirácie z prehliadok


Zľava: 1. Alberta Ferretti, 2. Ermano Scervino, 3. Blugirl, 4. Blumarine, 5. Dolce & Gabbana, 6. Missoni, 7. John Richmond, 8. Emilio Pucci, 9. Versace

Tipy pre váš šatník

Zľava: 1. Diesel, 2. Quiksilver Women, 3. Luisa Spagnoli, 4. H&M, 5. Mango, 6. Karen Millen

text a styling: Jana Zajasenská
foto: GoRunaway, archív značiek



 

    3813

    Súvisiace články