Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 14. júl 2013

Zahrajte sa na olympijskú športovkyňu

Šport už dávno nehovorí iba rečou heroických výkonov a neprekonateľných rekordov. Každá olympiáda prináša svetu aj nové módne impulzy, ktoré do atletických siluet a fitnes lookov zapracúvajú rafinovanú ženskosť.Richard NicollBritská móda po posledných olympijských hrách definovala novú tvár športovej elegancie, keď do technologicky vyspelých materiálov „prepašovala" prvky ako trblietky, kvetinové potlače, volány alebo čipku.Inšpirácie z prehliadokZľava: 1.

Zahrajte sa na olympijskú športovkyňu

14.7.2013

Šport už dávno nehovorí iba rečou heroických výkonov a neprekonateľných rekordov. Každá olympiáda prináša svetu aj nové módne impulzy, ktoré do atletických siluet a fitnes lookov zapracúvajú rafinovanú ženskosť.

_DOMINANTKA_Richard_Nicoll
Richard Nicoll

Britská móda po posledných olympijských hrách definovala novú tvár športovej elegancie, keď do technologicky vyspelých materiálov „prepašovala" prvky ako trblietky, kvetinové potlače, volány alebo čipku.

Inšpirácie z prehliadok


Zľava: 1. Christopher Raeburn, 2. David Koma, 3. Preen, 4. J.W. Anderson, 5. Dion Lee, 6. Richard Nicoll

Víťazné ťaženie mali na módnych šou skladané tenisové sukničky či krátke športové šaty, teplákovina v elegantnom strihu alebo v kontrastnom spojení s luxusnejšími materiálmi. Graciózne fazóny zasa dopĺňa výrazná geometria. Veľvyslankyňou tohto módneho trendu sa stanete aj v elegantných šortkách so sakom či v odhalenom brušku v kombinácii s nohavicovým kostýmom, ktorý pokojne môžete doplniť elegantným ruksakom alebo kabelkou vo forme vaku.

Tipy pre váš šatník

Zľava: 1. Ann Christine, 2. Camaieu, 3. Lacoste by Humanic, 4. Lindex, 5. Zara, 6. Puma, 7. Marks & Spencer, 8. Zara, 9. s.Oliver

text: Anna Salvová
foto: GoRunaway, archív značiek


 

    3376

    Súvisiace články