Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 14. jún 2013

Farby leta: nefrity a nektárinky

Aj keď najvýraznejšími farbami tejto sezóny sú čierna a biela, návrhári mysleli aj na tie z nás, ktoré si leto bez jemných farieb nevedia predstaviť.Inštitút Pantone zahrnul do palety trendov viacero pastelových farieb, napríklad jemnú limetovú a fialovú, bledomodrú či citrónovo žltú. Na prehliadkach v Miláne však kraľovali dve, nektárinková a mätová, alebo ako ju v inštitúte nazvali – Grayed Jade.

Farby leta: nefrity a nektárinky

14.6.2013

Aj keď najvýraznejšími farbami tejto sezóny sú čierna a biela, návrhári mysleli aj na tie z nás, ktoré si leto bez jemných farieb nevedia predstaviť.

Nektarinky_nefrity_uvodny_Alberta_Ferretti


Inštitút Pantone zahrnul do palety trendov viacero pastelových farieb, napríklad jemnú limetovú a fialovú, bledomodrú či citrónovo žltú. Na prehliadkach v Miláne však kraľovali dve, nektárinková a mätová, alebo ako ju v inštitúte nazvali – Grayed Jade. Najvýraznejšie ju uplatnili Giorgio Armani, Alberta Ferretti, Blugirl a Blumarine.

Inšpirácie z prehliadok


Zľava doprava: 1. Blugirl, 2. Marni, 3. Blumarine, 4. Giorgio Armani, 5. Gucci, 6. Missoni

Tipy pre váš šatník

Zľava doprava: 1. Karen Millen, 2. Diesel, 3. F&F, 4. Reno, 5. Pull & Bear, 6. Parfois, 7. Karen Millen, 8. Marks & Spencer, 9. Reserved

pripravila: Jana Zajasenská
foto: archív značiek a GoRunaway

Viac trendov nájdete v magazíne Top Fashion jar - leto 2013.




 

    3650

    Súvisiace články