Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 6. jún 2013

Náramky, ktoré uchvátili celebrity aj fashionistov

Náramky Cruciani patria pod taliansku módnu odevnú značku Cruciani, ktorá vznikla v roku 1992. Zakladateľom značky je Luca Caprai, ktorého myšlienkou bolo pretaviť rodinnú tradíciu do originálnych odevných výrobkov a módnych doplnkov najvyššej kvality.S originálnou myšlienkou vyrábať náramky z čipky makramé prišiel Luca v auguste 2011 a značka Cruciani zažila absolútnu explóziu fenoménu farebného čipkovaného náramku v tvare štvorlístka – ľudia čakali až 60 dní v nekonečných radoch pred butikom Cruciani v talianskom Forte dei Marmi aby si tento náramok kúpili.

Náramky, ktoré uchvátili celebrity aj fashionistov

6.6.2013

Náramky Cruciani patria pod taliansku módnu odevnú značku Cruciani, ktorá vznikla v roku 1992. Zakladateľom značky je Luca Caprai, ktorého myšlienkou bolo pretaviť rodinnú tradíciu do originálnych odevných výrobkov a módnych doplnkov najvyššej kvality.
cruciani_1
S originálnou myšlienkou vyrábať náramky z čipky makramé prišiel Luca v auguste 2011 a značka Cruciani zažila absolútnu explóziu fenoménu farebného čipkovaného náramku v tvare štvorlístka – ľudia čakali až 60 dní v nekonečných radoch pred butikom Cruciani v talianskom Forte dei Marmi aby si tento náramok kúpili. Boom sa rýchlo rozšíril po celej krajine a postupne zachvátil aj zvyšok Európy, Ameriku a Japonsko. Následne vznikali ďalšie kolekcie náramkov rôznych tvarov v širokej škále farieb. Práve svojou farebnosťou, kvalitným vypracovaním a ležérnym štýlom si veľmi rýchlo získali srdcia ľudí po celom svete a stali sa celosvetovým módnym fenoménom.

Uchvátili svetové celebrity, fashionistov a všetkých, ktorí si potrpia na originálne módne doplnky a svojský štýl. Náramkom Cruciani podľahli napríklad kórejský spevák PSY, ktorý má až dve vlastné kolekcie (You Star a Bow Tie - Motýlik) alebo Paris Hilton, Heidi Klum, Alena Šeredová, Nelly Furtado, Belen Rodriguez, Mel Gipson, Rod Stewart, Rita Ora, Dita von Teese či Alberto Tomba.
cruciani_celebrities
Každá kolekcia náramkov Cruciani je dostupná v celej škále farieb a nesie určité posolstvo. Tu je niekoľko z nich:

Štvorlístok – Quadrifoglio
Symbol šťastia, nádeje a nečakanej radosti. Sedem štvorlístkov – sedem želaní. Každý lístok predstavuje inú kvalitu: dobré meno, bohatstvo, zdravie a ozajstnú lásku.
tvorlstok_12
Srdce – Cuore
Srdce sa už dlho používa ako symbol, ktorý odkazuje na duchovné, emocionálne, morálne
a v minulosti aj intelektuálne jadro ľudskej bytosti. Symbol lásky.
Kolekcia_Srdce
Zámok a kľúč – Chiave e Lucchetto
Inšpirované starou tradíciou, podľa ktorej si milenci vešajú svoje zámky lásky na rímsky most Ponte Milvio. Symbolizuje spečatenie sľubu lásky.
Kolekcia_Zmok_a_k_2
Kate / Nekonečno – Infinito
Odkaz tým, čo verili v mayské proroctvo o konci sveta: život a láska sú nekonečné.
Kolekcia_Infinito_Kate_1
Mars
Prejav pocty americkému spisovateľovi Rayovi Bradburymu, majstrovi sci-fi literatúry, ktorý „vymyslel" budúcnosť. Symbol predstavivosti a fantázie, od vízie k budúcnosti.
Kolekcia_Mars_3
YOU STAR
Staň sa hviezdou ako idol pop music PSY a jeho Gangnam style. Symbol neobyčajného úspechu.

Kolekcia_PSY_-_You_Star_6

pripravila: Jana Zajasenská

 

 

    9002

    Súvisiace články