Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 3. jún 2013

Letné trendy podľa značky KOTON

Ak túžite preniesť si všetky horúce trendy z módnych prehliadok priamo do svojho šatníka, potom by ste určite mali zavítať na nákupy do predajní značky KOTON. Kolekcia na jar a leto 2013 prináša niekoľko kľúčových tém, od štýlových grafický vzorov, cez zaujímavé kvetinové potlače vo farbách tropického ovocia, až po festivalové kúsky v štýle retro, ktoré dodajú vášmu outfitu ten správny rozmer.Veľký kontrastVšadeprítomná kombinácia dramatickej čiernej a nežnejbielej je bezpochyby najvýraznejším trendom tejto jari.

Letné trendy podľa značky KOTON

3.6.2013

Ak túžite preniesť si všetky horúce trendy z módnych prehliadok priamo do svojho šatníka, potom by ste určite mali zavítať na nákupy do predajní značky KOTON. Kolekcia na jar a leto 2013 prináša niekoľko kľúčových tém, od štýlových grafický vzorov, cez zaujímavé kvetinové potlače vo farbách tropického ovocia, až po festivalové kúsky v štýle retro, ktoré dodajú vášmu outfitu ten správny rozmer.

Koton_01_velky_kontrast


Veľký kontrast
Všadeprítomná kombinácia dramatickej čiernej a nežnej bielej je bezpochyby najvýraznejším trendom tejto jari. Záleží len na vašej kreativite a odvahe, či stavíte na šachovnicový vzor, horizontálne alebo vertikálne pruhy, bodky alebo ich mix s inými vzormi. Ako inšpirácia vám môže poslúžiť módna ikona 60. Koton_02_leto_na_miamirokov, Edie Sedgewick, ktorá mala tento trend v malíčku a nie nadarmo bola jednou z múz Andyho Warhola. Skúste sukňu s veľkými kontrastnými blokmi čiernej a bielej skombinovať s rovnakým topom, ukážte svoje dlhé nohy v mini prúžkovaných šortkách, alebo dajte formálnym blúzkam a sakám nový rozmer práve pomocou bláznivých a sviežich vzorov. Kontrast dosiahnete aj kombinovaním lesklých a matných materiálov alebo spojením látok s trojrozmernou textúrou v objemných strihoch s jednoduchými a čistými líniami.

Leto na Miami
Táto téma stelesňuje prísľub skvelého leta, stráveného pod horúcim slnkom na Miami. Pestrá paleta odtieňov zrelých pomarančov, sviežich citrónov, tyrkysovej vody, zelených palmových listov, zlatohnedej pokožky a sýto červených pier tvorí základ pre nádherné kvetinové vzory a potlače. Látky v krémových tónoch popretkávané zlatými a striebornými nitkami, pripomínajúce brokát, sú zasa vhodnou voľbou na letný večierok pri západe slnka. Nezabunite váš outfit doplniť o výrazné doplnky v bohémskom štýle a maličké kabelky na retiazke alebo do ruky.

Farby Orientu

Kolekcia KOTON na jar a leto 2013 Vám poodhalí aj tajomstvá krajín Ďalekého východu. Dračia červená, ultramarínová modrá, tropická oranžová, žltá a biela, podčiarknuté bohatými zlatými tónmi sa spolu snúbia v detailných kresbách kvetín, exotických vtákov alebo krajiniek. Vašu bezstarostnú letnú náladu najlepšie vyjadríte v širokých voľných nohaviciach, kimonových topoch, pohodlných tunikách alebo šatách dlhých až po zem. Siluety inšpirované krásou Orientu, mäkké tkaniny, transparentné a vzdušné materiály v horúcich dňoch určite oceníte.

Koton_03_farby_orientu

Koton_04_panska_kolekciaPánska kolekcia KOTON jar/leto 2013
Štýlová, no zároveň pohodlná – taká je pánska kolekcia KOTON na jar a leto 2013. Jej základ tvoria ľahké bavlnené „chino" nohavice, ktoré sú dostupné vo viacerých farbách a nosia sa so spodným lemom vyhrnutým po členky. Najjednoduchšie sa kombinujú s košeľou neformálneho strihu, blejzrom a plátenymi teniskami. Ak sa chystáte stráviť letnú dovolenku pri vode, stavte na nesmrteľnú námornícku klasiku. Pruhovaným tričkom, bermudami a tenkou bundou ležérne prehodenou cez plecia rozhodne nič nepokazíte, či už sa prechádzate po promenáde v Monaku alebo pri Dunaji. Na večerné príležitosti vyrazte v obleku z ľahkého materiálu vo svetlých zemitých alebo tabakových odtieňoch.




Predajne KOTON nájdete v Eurovea Galleria, Bratislava a v OC Mirage, Žilina.


zdroj: KOTON


 



    8696

    Súvisiace články