Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 14. máj 2013

Dokonalá párty s Penélope Cruz

Ako prvá z jarných kampaní Lindex s Penélope Cruz bola uvedená kolekcia Dokonalá párty, inšpirovaná luxusným prímorským letoviskom. Odtiene sviežej bielej dopĺňajú kompletnú paletu farieb vody, od rôznych odtieňov modrej po temne zelenú farbu džungle.

Dokonalá párty s Penélope Cruz

12.5.2013

Ako prvá z jarných kampaní Lindex s Penélope Cruz bola uvedená kolekcia Dokonalá párty, inšpirovaná luxusným prímorským letoviskom. Odtiene sviežej bielej dopĺňajú kompletnú paletu farieb vody, od rôznych odtieňov modrej po temne zelenú farbu džungle. Ako vzory sú použité kvety a pásiky a siluety odevov sú ženské, koketné a ľahké na nosenie. Kľúčovými položkami jarnej párty kolekcie sú šaty, široké sukne a jemné úpletové a tkané tričká. Dôležitými prvkami kolekcie sú čipky a šifón.

 

Penélope Cruz je modelkou pre tri kampane Lindex počas celej jari. Kampane prepája príbeh, v ktorom sledujeme Penélope počas jedného víkendu. Piatkový večer je perfektný čas na párty s leskom, červeným kobercom a fotografmi. V sobotu vidíme Penélope relaxovať v prostredí jej domova, odetú v jej obľúbenom oblečení. V poslednej kampani sprevádzame Penélope oblečenú do vychytávok tejto letnej sezóny na nedeľňajších neskorých raňajkách vo vile v Stredomorí.
{youtube}YbBLyzlgfJc{/youtube}
„Penélope svojou sofistikovanou eleganciou vnáša do kampane úžasnú ženskosť. Kombinácia jej temperamentnej osobnosti a fascinujúceho života filmovej hviezdy spolu so zmyslom pre humor prispejú tiež k tomu, že kampane sú zábavné a vzrušujúce," povedal Johan Hallin, riaditeľ koncepcie a marketingu spoločnosti Lindex.

Odevy sa predávajú vo všetkých predajniach spoločnosti Lindex a na internetových stránkach www.lindex.com od 24. apríla 2013.

 

V druhej kampani pre Lindex si Penélope vyberá obľúbené kúsky z jarnej kolekcie.

Treťou a poslednou kampaňou je Letná slávnosť s Penélope Cruz.


Pripravila: Jana Zajasenská

Foto: Lindex

    3355

    Súvisiace články