Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 1. máj 2013

Hviezdne obsadenie letnej kampane F&F

Kampaň na plážové oblečenie a plavky značky F&F, s ktorou sa stretávame aj na televíznych obrazovkách, má skutočne hviezdne obsadenie - jedného z najžiadanejších modelov na svete, Jona K., a tvár Victoria´s Secret, Amy Hixson. Destinácia fotenia a natáčania spotu nezostala známym menám nič dlžná.

Hviezdne obsadenie letnej kampane F&F

1.5.2013

Kampaň na plážové oblečenie a plavky značky F&F, s ktorou sa stretávame aj na televíznych obrazovkách, má skutočne hviezdne obsadenie - jedného z najžiadanejších modelov na svete, Jona K., a tvár Victoria´s Secret, Amy Hixson. Destinácia fotenia a natáčania spotu nezostala známym menám nič dlžná. Atmosféru podčiarkli nádherné pláže v Miami.

FF_Jon

Jona K. môžete poznať najmä zo zmyselných kampaní Toma Forda, ktorých má za sebou už sedem. Pravidelne obsadzuje najvyššie miesta rebríčkov najkrajších a najlepšie oblečených mužov sveta. Pred časom pracoval aj pre Armaniho a Karla Lagerfelda. S víťaznými titulmi ankiet ako sú Man of the Year španielskeho časopisuGQ Man, Man of the Year nemeckého vydania GQ, Best Dressed Of The Year mexickej Marie Claire, Man Of The Year časopisu Glamour a Best International Top Model of The Year španielskej edície ELLE je Jon K. skutočne na výslní módneho biznisu.



FF_Amy_01

Modelka číslo jeden, krásna Amy Hixson, rovnako nie je nováčikom vo svete módy. Na svojom konte má množstvo úspešných kampaní pre značku Diesel, ale aj mnohé ďalšie. Táto nádherná žena sa stala niekoľkokrát tvárou najslávnejšej značky spodnej bielizne, Victoria's Secret.

FF_Amy_02 FF_Amy_03



pripravila: Anna Salvová
foto: F&F

 

    3766

    Súvisiace články