Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 8. apríl 2013

Conscious - fashion story pre Top Fashion

Obľúbený reťazec H&M uviedol pred pár dňami do predaja trendové a zároveň ekologické oblečenie - Conscious. Kolekcia je plná letného optimizmu, nesie prvky bežného či športového oblečenia aj romantického štýlu, napríklad v podobe ľahkých dlhých šiat. Všetky kusy odevov sú pritom vyrobené z udržateľných materiálov, akými sú organická bavlna, recyklovaný polyester či takzvaný tencel (biologicky rozložiteľný materiál vyrobený z celulózovej buničiny). Táto kolekcia inšpirovala aj Robina Beryho Adrianu Fialovú a spolu so svojim tímom nafotili pre náš web magazín exkluzívnu módnu story.              foto: Robin Bery/Adriana Fialovávisage: Sonka Nutribju Havlenamodelka: Barbora U./Bohemia Model ManagementViac o kolekcii H&M Conscious sa dočítate TU.

Conscious - fashion story pre Top Fashion

8. 4. 13

Obľúbený reťazec H&M uviedol pred pár dňami do predaja trendové a zároveň ekologické oblečenie - Conscious. Kolekcia je plná letného optimizmu, nesie prvky bežného či športového oblečenia aj romantického štýlu, napríklad v podobe ľahkých dlhých šiat. Všetky kusy odevov sú pritom vyrobené z udržateľných materiálov, akými sú organická bavlna, recyklovaný polyester či takzvaný tencel (biologicky rozložiteľný materiál vyrobený z celulózovej buničiny). 

Táto kolekcia inšpirovala aj Robina Beryho Adrianu Fialovú a spolu so svojim tímom nafotili pre náš web magazín exkluzívnu módnu story. 

 

HM_conscious_collection_robin_bery_adriana_fialova__for_topfashion__01

 

HM_conscious_collection_robin_bery_adriana_fialova__for_topfashion__02

 

HM_conscious_collection_robin_bery_adriana_fialova__for_topfashion__03

 

HM_conscious_collection_robin_bery_adriana_fialova__for_topfashion__04

 

HM_conscious_collection_robin_bery_adriana_fialova__for_topfashion__05

 

HM_conscious_collection_robin_bery_adriana_fialova__for_topfashion__06
foto: Robin Bery/Adriana Fialová
visage: Sonka Nutribju Havlena
modelka: Barbora U./Bohemia Model Management

Viac o kolekcii H&M Conscious sa dočítate TU.


    3979

    Súvisiace články