Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Outfit dňa / 6. júl 2015

OUTFIT DŇA: Festival fever – Coachella 2015

Už vo štvrtok, 9. júla, odštartuje na trenčianskom letisku 19.

OUTFIT DŇA: Festival fever – Coachella 2015

6. 7. 2015

Už vo štvrtok, 9. júla, odštartuje na trenčianskom letisku 19. ročník najväčšieho slovenského festivalu – Pohoda 2015. Z pôvodne jednodňového podujatia sa stal náš najnavštevovanejší open-air festival. Je známy tým, že okrem stoviek hudobných vystúpení ponúka aj divadlo, literatúru, diskusie či tanečné workshopy. Pre rodiny s deťmi je tu k dispozícii detský park. Najväčšími hviezdami tohto ročníka sú speváčka Björk a juhoafrický Die Antwoord, Franz Ferdinand & Sparks, CocoRosie, Einstürzende Neubauten, A-Trak, Roni Size Reprazent, Kaytranada...

01-coachella

Festivaly sú nielen hudobnou, ale aj módnou záležitosťou. Čo sa týka počasia, vyzerá to, že tento rok sa trenčianske letisko bude podobať kalifornskej púšti, preto sme pre vás pripravili výber tých najlepších outfitov z presláveného festivalu Coachella, ktorý pravidelne navštevuje množstvo hollywoodskych hviezd.
Celkovo by sa dalo povedať, že trendom na festivaloch, rovnako ako aj mimo nich, je túto sezónu bohémsky look v štýle 70. rokov. K must-have kúskom do horúceho počasia teda možno zaradiť jeansové minišortky, topy a šaty z krajky, všetko so strapcami, gladiatorky zašnurované až po kolená, členkové čižmičky v kovbojskom štýle, slnečné okuliare a etno vzory.



pripravili: Jana Zajasenská a Sláva Štefancová
foto: Melodie Jen pre style.com, Emily Knecht pre Vogue.com, Craig Arend pre Harper's Bazaar

    5315

    Súvisiace články