Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Outfit dňa / 9. december 2013

OUTFIT DŇA Poppy Delevingne

Anglická modelka a celebrita, veľvyslankyňa značky Chanel, múza dizajnéra Matthewa Williamsona, dobrá kamarátka herečky Sienny Miller a sestra vychytenej modelky Cary Delevingne ‒ to je len hŕstka prívlastkov, ktorými označujú Poppy Delevingne. Nemožno jej však uprieť ani zmysel pre dokonalý styling, či už ide o luxusné kúsky módnych domov alebo oblečenie dostupných módnych reťazcov.Tentoraz Poppy učaroval sicílsky look od dua Dolce & Gabbana.

OUTFIT DŇA Poppy Delevingne

9.12.2013

Anglická modelka a celebrita, veľvyslankyňa značky Chanel, múza dizajnéra Matthewa Williamsona, dobrá kamarátka herečky Sienny Miller a sestra vychytenej modelky Cary Delevingne ‒ to je len hŕstka prívlastkov, ktorými označujú Poppy Delevingne. Nemožno jej však uprieť ani zmysel pre dokonalý styling, či už ide o luxusné kúsky módnych domov alebo oblečenie dostupných módnych reťazcov.

Outfit_poppy_01


Tentoraz Poppy učaroval sicílsky look od dua Dolce & Gabbana. Nádherný vyšívaný top doplnila čipkovaná sukňa, kabelka v retro štýle a špicaté lodičky. Vznešenú eleganciu južanských brehov Talianska však doplnila rozmarným dievčenským účesom s čelenkou a zapletaným chvostom. Svoj outfit ukryla pod dlhú pláštenku v stredovekom štýle.

Outfit_poppy_02

 

    4023

    Súvisiace články