Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne prehliadky / 3. júl 2014

Mango jeseň/zima 2014 na úrovni svetového fashion weeku

Prvého júla odprezentovala značka Mango v Barcelone svoju dámsku a pánsku kolekciu na sezónu jeseň/zima 2014. V zrekonštruovanej modernistickej budove Hospital de Sant Pau odhalila návštevníkom, vrátane španielskych a svetových celebrít, trendy nadchádzajúcej sezóny.Show otvorila, vždy nádherne prirodzená a super elegantná, nemecká modelka Toni Garrn.

Mango jeseň/zima 2014 na úrovni svetového fashion weeku

3.7.2014

Prvého júla odprezentovala značka Mango v Barcelone svoju dámsku a pánsku kolekciu na sezónu jeseň/zima 2014. V zrekonštruovanej modernistickej budove Hospital de Sant Pau odhalila návštevníkom, vrátane španielskych a svetových celebrít, trendy nadchádzajúcej sezóny.

Show otvorila, vždy nádherne prirodzená a super elegantná, nemecká modelka Toni Garrn. Jej ženskosť v zápätí doplnil magnetizmus francúzky Aymeline Valade, jednej z najžiadanejších tvárí medzinárodných prehliadkových mól. Novú kolekciu Mango predvádzali aj ďasie hviezdy svetového modelingu, River Viiperi, Clément Chabernaud, Florian Van Bael, Josefien Rodermans, Daniela Braga, Arthur Gosse a, samozrejme, tí najlepší z domácej, španielskej scény, Andrés Velencoso, Blanca Padilla, Dalianah Arekion a Jon Kortajarena.

Mango_aw14_169

Dámske looky zdôraznili, že prichádza trend, ktorý je zmesou štýlov a textúr. Najvýraznejšie boli kúsky v štýle army, oversized kabáty a nohavice s vysokým pásom. Medzi farbami hrajú sú kľúčové tóny zelenej a čierna v kombinácii s bielou. Neodmysliteľnou súčasťou neformálneho oblečenia je kožená bunda, vybíjané detaily a členkové čižmy. Cieľom je zdôrazniť slobodu a undergroundový štýl.


V súlade s trendom kombinujúcim viacero štýlov sa nesie aj pánska kolekcia. Protagonistami jej palety farieb sú tmavé tóny sivej, čiernej a khaki. Ponuke dominujú rôzne letecké bundy, vojenské parky, prešívané bundy a tvídové saká.
Kolekcia je tiež inšpirovaná rockom, nájdeme tu skrátené nohavice a jednoduché čierne džínsy. Farebné akcenty dodávajú rebelskému štýlu karmínové detaily. Elegantný looky predstavujú krajčírsky prepracované kúsky s novými objemami.


{youtube}SDL2bpKTZ-0{/youtube}

pripravila: Jana Zajasenska
foto: Mango 

 

    6065

    Súvisiace články