Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne prehliadky / 31. október 2013

4 inšpirácie aktuálnej sezóny by Mango

V októbri ožili Košice opäť módou. V Hoteli DoubleTree by Hilton bola predstavená kolekcia jeseň/zima 2013-14 značky Mango, z ktorej väčšinu nájdete práve v predaji.Show bola rozdelená na štyri tématické bloky.

4 inšpirácie aktuálnej sezóny by Mango

31.10.2013


V októbri ožili Košice opäť módou. V Hoteli DoubleTree by Hilton bola predstavená kolekcia jeseň/zima 2013-14 značky Mango, z ktorej väčšinu nájdete práve v predaji.

Show bola rozdelená na štyri tématické bloky. Prvým bol blok s príznačným názvom Men's world a inšpiráciu pánskym šatníkom bolo cítiť v každom outfite. Videli sme oversized kabáty doplnené svetrami, rolákmi a košeľami. Všetko v odtieňoch sivej, čiernej, tmavomodrej a bielej. Medzi vzormi dominoval tenký prúžok.


REE_1825
Punk/Grunge bol pracovný názov pre druhý z tematických blokov. Stylisti sa pri ňom nechali inšpirovať deväťdesiatymi rokmi a ukázali nadčasovosť károvaných košieľ,
kombinovali romantické šaty s oversized svetrami a martenskami. Predstavili grunge v jeho luxusnejšej forme.

Téma Marant noir kombinovala čiernu s čiernou a ešte raz s čiernou, ktorej niekedy alternovala biela. Minimalizmus, krátke sukne, koža a vybíjanie boli príznačné pre celý blok. Inšpiráciou bola Parížanka a tzv. parisian chic.

Show uzatváral blok Eastern sunset, ktorý vyjadrujú dve slová – glamour a opulentnosť. Zlatá, čierna a červená boli kľúčovými pre celý blok. Kým v prvom bloku boli ženské línie zakryté pod oversized kabátmi, tu sa stylisti pohrali s ideálom presýpacích hodín či dominantnými ramenami. Outfity boli prepásané výraznými opaskami, čím bol tento efekt znásobený. Posledný blok doplnili šperky spoločnosti ALO diamonds, ktoré ešte zvýraznili luxus, ktorý prezentoval.


REE_2468
Modelky líčili dievčatá z Mary Kay, ktoré v spolupráci so stylistami značky Mango zvolili za dominantu make-upu výrazné obočie.

 

zdroj: Mango

 

    4431

    Súvisiace články