Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne ikony / 2. december 2014

Chanel uvádza Reincarnation

Dnes večer uvedie Chanel v Salzburgu svoju jedinečnú kolekciu Paris-Salzburg 2014/15 Métiers d'art collection. Jej predstavenie sprevádza film Karla Lagerfelda s názvom Reincarnation.

Chanel uvádza Reincarnation

Dnes večer uvedie Chanel v Salzburgu svoju jedinečnú kolekciu Paris-Salzburg 2014/15 Métiers d'art collection. Jej predstavenie sprevádza film Karla Lagerfelda s názvom Reincarnation. Hlavnými hviezdami krátkého filmu i celej kampane sú americký spevák a umelec, Pharrell Williams a modelka Cara Delevingne.

03-Reincarnation_by_Karl_Lagerfeld_-_making_of_-_picture_O.Saillant_LD

Film bol pre Karla Lagerfelda perfektnou príležitosťou rozvinúť umeleckú spoluprácu s Pharrellom Williamsom, blízkym priateľom domu Chanel i osobným priateľom návrhára. V skutočnosti je umelec autorom hudby aj textu k filmovému soundtracku "CC The World". So supermodelkou Carou Delevingne si tiež zahral jednu z hlavných rolí a spolu ich nájdete aj ako tváre kampane Paríž -Salzburg 2014/15 Métiers d'art collection.



01-Pharrell_Williams__Cara_Delevingne_-_Reincarnation_by_Karl_Lagerfeld_-_picture_Karl_Lagerfeld_LD

Vo filme Karl opäť stvárnil epizódu zo života Gabrielle Chanel, ktorú si zahrala Geraldine Chaplin. Je rok 1954 a Gabrielle je na dovolenke na predmestí Salzburgu, keď v hoteli stretne mladého liftboya, ktorého sako sa stáva inšpiráciou kultového CHANEL jacket.

02-2014-10_CC_Film_Reincarnation_LD

"Bolo na čase ukázať pôvod saka Chanel. Reincarnation je príbeh o tom, ako sa sako obsluhy výťahu reinkarnovalo do nadčasového kuska dámskeho šatníka," vyhlásil Karl Lagerfeld. Reincarnation je tiež o vyvolaní inej doby, doby Rakúsko-uhorskej ríše, ktorú sa Karlovi podarilo na jednu noc vzkriesiť.

{vimeo}112954406{/vimeo}

Film Reincarnation mal v Salzburgu premiéru včera, 1. decembra. 2014, noc pred módnou prehliadkou Paris-Salzburg 2014/15 Métiers d'art. Jeho plnú verziu si môžete pozrieť TU.

#chanelsalzburg

pripravila: Jana Zajasenská
zdroj: Chanel

4855

Súvisiace články