Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Made in Czecho-Slovakia / 14. apríl 2015

V&E Fashion - Paríž v centre Bratislavy

Priamo v srdci bratislavského Starého mesta nájdete butik, ktorý vás svojím inovatívnym konceptom a okúzľujúcou atmosférou prenesie do metropoly šarmu a elegancie, do Paríža. Butik nadchne všetkých milovníkov luxusu a krásy.

V&E Fashion - Paríž v centre Bratislavy

14. 4. 2015

Priamo v srdci bratislavského Starého mesta nájdete butik, ktorý vás svojím inovatívnym konceptom a okúzľujúcou atmosférou prenesie do metropoly šarmu a elegancie, do Paríža. Butik nadchne všetkých milovníkov luxusu a krásy. Podmanivý svet vysokej módy bol totiž pre jeho zakladateľov najväčšou inšpiráciou.

VE_fashion_DSC01215
VE_fashion_MG_6247
VE_fashion_detail

Projekt V&E Fashion sa zrodil vd'aka stretnutiu výnimočných ľudí, ktorých spája nielen vášeň pre módu a cit pre krásu, ale aj snaha vytvoriť v predajných priestoroch unikátnu atmosféru, kde sa cítia príjemne nielen dámy, ale aj páni. V butiku V&E Fashion nájdete oblečenie, doplnky a šperky francúzskych značiek WAGGON PARIS a EXALTATION PARIS. Obohatil a rozšíril tak ponuku lokálneho trhu pre našich i zahraničných zákazníkov. Pod jednou strechou ponúka nielen zaujímavé modely francúzskych značiek, ktoré sa na Slovensku objavujú po prvýkrát, ale aj špičkový servis. Okrem odborného poradenstva vám nakupovanie spríjemní skvelá káva alebo pohár dobre vychladeného šampanského.

VE_fashion_Danica_Jurcova_8251w
VE_fashion_Danica_Jurcova_9247
Tvárou butiku V&E Fashion je charizmatická herečka Danica Jurčová.

Rok po otvorení má butik množstvo nadšených zákazníkov, a to aj vďaka zaujímavým eventom, ktoré pravidelne pripravuje. Prvá módna prehliadka sa konala hneď po otvorení butiku v priestoroch troch veží a odprezentovala luxusné modely dvoch spomínaných značiek. Kreatívny tím V&E Fashion nezaháľal ani počas leta, keď nafotili exkluzívny kalendár na rok 2015.

VE_fashion_3673_oprava

Vo vznešených priestoroch Moyzesovej siene ho začiatkom decembra pokrstil hairstylista svetových celebrít Ludo Lee. Celý hviezdny večer sa niesol v znamení výnimočnej atmosféry umocnenej prítomnosťou viacerých svetoznámych osobností, pričom jednou z nich bola anglická speváčka a DJ-ka Sonique.

Tento rok vás butik V&E Fashion pozýva na 1. Exkluzívnu Charitatívnu Fashion Show, ktorá sa uskutoční 24. apríla 2015 v Kursalóne v Trenčianskych Tepliciach. Okrem módnej prehliadky na jar/leto 2015 sa môžete tešiť na popovú divu DARU ROLINS, spevácke duo TWiiNS, detskú tanečnú skupinu JUMBO CHICKS a ďalších. Celou show bude hostí sprevádzať známa tvár českého showbiznisu LEOŠ MAREŠ.

VE_fashion_show

Vstupenky si môžete zakúpiť priamo v butiku V&E Fashion na Laurinskej 18 v Bratislave, na tel. čísle 0911 382 250 alebo na www.ticketpotral.sk

Výťažok z akcie bude venovaný občianskému združeniu SVETIELKO NÁDEJE – centrum pomoci detskej onkológie.
Prídte sa zabaviť a zároveň podporiť dobrú vec!

www.vefashion.sk

pripravila: Jana Zajasenská
zdroj: V&E Fashion

 

    7537

    Súvisiace články