Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Made in Czecho-Slovakia / 13. October 2014

Začína jesenná časť Bratislavských módnych dní

Bratislavské módne dni sa blížia k svojmu tohtoročnému vrcholu. Už dnes sa v bratislavskej Refinery Gallery začína ich jesenná časť.

Začína jesenná časť Bratislavských módnych dní

13.10.2014

Bratislavské módne dni sa blížia k svojmu tohtoročnému vrcholu. Už dnes sa v bratislavskej Refinery Gallery začína ich jesenná časť. Vychutnajť si ich môžete po prvýkrát aj prostredníctvom online prenosu.


Deviaty ročník Bratislavských módnych dní prešiel viacerými zmenami. Na jar pribudla samostatná detská módna prehliadka, v lete zase podujatie určené širokej verejnosti, ktoré sa konalo na Hlavnom námestí v centre Bratislavy.

„Po rokoch fungovania Bratislavských módnych dní pre takpovediac uzavretú skupinu pozvaných hostí sme sa rozhodli priniesť módu aj obyvateľom mesta, ktoré je s názvom nášho podujatia úzko späté – a to priamo do jeho centra," povedala organizátorka, Mária Reháková.

Hlavnou myšlienkou BMD je dať možnosť a priestor mladým talentovaným módnym návrhárom prostredníctvom projektu "Nové tváre módnej scény". Odborná porota pod vedením výtvarníčky a pedagogičky Ivety Lederer a Simony Vachálkovej, scénickej a kostýmovej výtvarníčky, vyberie z prihlásených uchádzačov tých najtalentovanejších.

Mladí tvorcovia predstavia svoje súťažné kolekcie v prvý deň jesennej časti Bratislavských módnych dní, teda už dnes. Porota počas večera vyberie víťaza, ktorý získa množstvo ocenení, Hádam najlákavejšou cenou pre víťaza je každoročne aj účasť na módnej prehliadke v New Yorku, ktorú zabezpečuje partner projektu – nadácia +421 Foundation. Magazín Top Fashion bude v porote zastupovať Barbora Franeková a zo súťažiacich vyberie jedného mladého tvorcu, ktorého kolekciu uvidíte nafotenú v podobe módnej story v jarnom vydaní Top Fashion.
BMD_vizual_final-1


Program:

13. OKTÓBER o 20:00
MARTA ALBRECHT MIKULÁŠOVÁ & SLÁVKA ŠROMEKOVÁ
ANNAMÁRIA ČONTOFALSKÁ
LINDA HAVRLÍKOVÁ
ZURABA – STUDIO DE CRÉATION
ZU STRASIKOVA
WYLCZYNSKA
VALERY DUBAY
STEFANO PELLICCERIA
BLAŽENA OSTROVSKÁ
LA RENA
ZLATICA HUJBERTOVÁ

14. OKTÓBER o 16:30
Detská módna prehliadka
ANNAMÁRIA KISS KÓSA
MONIKA LACEKOVÁ
JUNIOR OUTLET
LINDEX
14. OKTÓBER o 20:00
MANUELA MARIOTTI BY DONDUP
JANA PIŠTEJOVÁ & RÓBERT VRZALA

15. OKTÓBER o 20:00
NUPPL
BORTOLAMI COLLECTION
ALAIN DELON
VERONIKA HLOŽNÍKOVÁ
JAROSLAVA WURL KOCANOVÁ & DOPLNKY ZUZANA ZLIECHOVCOVÁ A ZUZANA BARČÁKOVÁ
ZUZANA HAKOVÁ
KATARÍNA FEIX – KATIE´S BAG
LENKA POULOVÁ
MICHAELA ĽUPTÁKOVÁ
JANA JURČENKO
ROZBORA COUTURE
GIADA CURTI

Online prenosy môžete sledovať na Ženskom webe.

Zdroj a foto: RED a SITA

 

    3529

    Súvisiace články