Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Made in Czecho-Slovakia / 26. jún 2014

Fashion LIVE! Talk-y štartujú už budúci týždeň

Fashion LIVE! prináša viac!Jedinečné módne podujatie s názvom FASHION LIVE!, ktoré prináša na našu módnu scénu nový rozmer v prezentácii a prístupnosti módy pre širokú verejnosť nie je len o jednom podujatí.Občianske združenie MÓLO v rámci iniciatívy FASHION LIVE!

Fashion LIVE! Talk-y štartujú už budúci týždeň

26.6.2014

Fashion LIVE! prináša viac!
Jedinečné módne podujatie s názvom FASHION LIVE!, ktoré prináša na našu módnu scénu nový rozmer v prezentácii a prístupnosti módy pre širokú verejnosť nie je len o jednom podujatí.

Občianske združenie MÓLO v rámci iniciatívy FASHION LIVE! spúšťa sériu odborných seminárov Fashion LIVE! Talk na rôzne témy týkajúce sa sveta módy. V rámci svojho poslania tak reálne podáva pomocnú ruku módnym tvorcom, či ďalším ľuďom, ktorí na módnom biznise participujú, vzdeláva a zvyšuje povedomie o témach týkajúcich sa módy.

V pravidelných intervaloch sa budú konať prednášky na rôzne témy. Prvá z nich prinesie informácie z Fashion Law a bude už na budúci týždeň 3.7. 2014 o 18.00 v Gorila.sk Urban Space, na Námestí SNP 30 (prízemie OD Dunaj), Bratislava.

Odborným garantom Fashion LIVE! Talk je vysokoškolský pedagóg, lektor a konzultant v oblasti Fashion marketingu Mgr.Peter Šagát, PhD.
Vstup na Fashion Talk je voľný.

Kamapan_Fashion_Live_2014_kopia

FASHION LIVE! sa bude tento rok konať od 15 do 17.októbra v priestoroch Starej Tržnici a prinesie okrem prehliadok popredných módnych tvorcov zo Slovenskej módnej scény a zahraničia aj množstvo atraktívnych sprievodných akcií. Tri dni oslavy módy budú opäť prístupné bezplatne pre širokú verejnosť.

www.fashionlive.sk  

 

    3377

    Súvisiace články