Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Made in Czecho-Slovakia / 8. február 2014

Deti rastú so Sunarom a slovenskou módou

Aj deti majú rady módu. Značka Sunar tak už po druhýkrát, prichádza s limitovanou módnou kolekciou detského oblečenia Sunar Fashion 2014.

Deti rastú so Sunarom a slovenskou módou

8.2.2014

Aj deti majú rady módu. Značka Sunar tak už po druhýkrát, prichádza s limitovanou módnou kolekciou detského oblečenia Sunar Fashion 2014. V tomto roku ju pre malé hviezdy navrhla známa slovenská módna návrhárka Dana Kleinert.

dana kleinertSunar sleduje najnovšie trendy. Pri dojčenskej výžive prichádza s novým zložením a maminky si môžu byť isté jeho kvalitou. Aj v prípade najnovšej kolekcie bol dôraz kladený na spojenie kvality s najnovšími, tentokrát módnymi trendami.

Originálne kúsky oblečenia z novej detskej kolekcie sú obohatené o hravé detaily a praktické prvky. Či už v podobe obľúbenej žirafky, oranžových bodiek na šatočkách, alebo praktických šnúrok. Tie zaručia rast oblečenia spolu s deťmi. Originalitu dotvárajú zipsy a vrecká. Vďaka obojstrannosti je časť oblečenia variabilná. Oči poteší kombinácia moderných šedých odtieňov a veselej oranžovej.

sunar fashion dana kleinert iv_text

Celá kolekcia bola tentokrát vyprodukovaná na Slovensku (od návrhov, materiálov až po ich výrobu). Dostupná bude od februára v Hero e-shope. Zároveň ju maminky budú môcť získať zdarma v rámci rôznych promo akcií spojených so značkou Sunar.

„Veríme, že nová kolekcia uľahčí mamičkám každodennú starostlivosť o ich detičky," prezdrádza Lenka Pošarová, marketingová riaditeľka značky Sunar. „Presne tak ako dojčenská výživa Sunar, ktorá sa stará o správny rast a spokojnosť tých najmenších už mnoho generácií. Teší nás, že Dana Kleinert, čerstvá mamina tretieho dievčatka, spracovala kolekciu s ohľadom na detského nositeľa a okrem iného vychádza i z jej ocenenej autorskej kolekcie The Era."



Viac informácií o limitovanej edícii Sunar Fashion od Dany Kleinert nájdete na www.sunarfashion.sk.

pripravila: Jana Zajasenská

 

    6245

    Súvisiace články