Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Made in Czecho-Slovakia / 25. November 2013

Fashion Sparkling Charity Night

Na prestížnom galavečeri tretieho ročníka Sparkling Winter Party pod vynoveným názvom Fashion Sparkling Charity Night sa podarilo naplniť úžasný charitatívny zámer. Počas tejto veľkolepej udalosti sa vyzbieralo celkom 35-tisíc eur pre onkologické pacientky.

Fashion Sparkling Charity Night

25.11.2013

Na prestížnom galavečeri tretieho ročníka Sparkling Winter Party pod vynoveným názvom Fashion Sparkling Charity Night sa podarilo naplniť úžasný charitatívny zámer. Počas tejto veľkolepej udalosti sa vyzbieralo celkom 35-tisíc eur pre onkologické pacientky. Mali sme tú česť, byť pri tom.


FashionSparklingCharityNight6
V bratislavskej Redute sa minulý týždeň zišlo 150 VIP hostí, aby podporili ušľachtilú myšlienku pomôcť ženám, ktorých osud zmenila zákerná rakovina. Cieľom pompézneho podujatia Fashion Sparkling Charity Night bolo získať finančné prostriedky pre ženy, ktoré absolvujú alebo absolvovali liečbu rakoviny a chceli by sa opäť cítiť žensky a sebavedome. Veľkolepý večer sa uskutočnil vďaka spolupráci Aleny Pallovej z Inštitútu estetickej medicíny (IEM) a Gabriely Drobovej z Fashion TV Czech & Slovak. „Bolo pre mňa cťou byť súčasťou podujatia s takouto ušľachtilou myšlienkou. Je dôležité urobiť všetko, čo je v našich silách, aby sa ženy s tak ťažkou diagnózou cítili atraktívne a opäť nadobudli sebaistotu," uviedla lekárka Alena Pallová, riaditeľka IEM.

„Doktorka Pallová dokázala svojou prácou prinavrátiť stratené sebavedomie mnohým ženám. Je skutočne úžasné, že pomôže aj dámam, ktoré bojujú alebo bojovali s tak zákernou chorobou," vyjadrila sa známa herečka Zuzana Haasová, ktorá sa rovnako ako Veronika Husárová, Michaela Čobejová, Adriana Kmotríková či Andrea Heringhová zúčastnila na veľkolepom večeri. Z top-modeliek sa objavili Michaela Kocianová či Denisa Dvončová. 


Foto zľava:
1. Kráľovná krásy Karolína Chomisteková
2. Modelka Soňa Skoncová
3. Na akcii sa zúčastnili aj sympatické herečky Zuzana Haasová a Michaela Čobejová
4. Boris Kollár s Andreou Heringhovou
5. Alena Pallová, riaditeľka IEM
6. Barbora Franeková a Soňa Skoncová
7. Hudobne akciu oživili mladé speváčky zo skupiny For Someone
8. Galavečerom sprevádzal obľúbený moderátor Leoš Mareš (na fotografii s Rashmi Kumari)
9. Modelka Michaela Kociánová s Brunom Ciberejom


Slávnostným večerom sprevádzal obľúbený český moderátor Leoš Mareš. Večer hudobne spríjemnili dievčatá so skupiny For Someone, DJane Kattka a o polnoci vystúpila aj skupina Fragile. Pozvaným hosťom pošteklili chuťové bunky gastronomické špeciality šéfkuchára Mareka Orta a 200 fliaš ročníkového šampanského Laurent Perrier. Famóznu fashion show zabezpečila svetovo uznávaná návrhárka Rashmi Kumari, ktorá predstavila značku C'est Moi v hodnote 90-tisíc eur. Táto talentovaná Indka má na konte titul Módny dizajnér roka z udeľovania cien Masala Awards 2011 a tiež ocenenie Grazia Regional Designer roka 2010. Nie je tajomstvom, že si niekoľko kúskov z jej najnovšej kolekcie v lete zadovážila aj latino diva Jennifer Lopez.

„Kolekciu Rashmi Kumari predviedlo 30 modeliek, ktoré sme vybrali na elitnom kastingu spomedzi 50 dievčat. Každá z nich odprezentovala jeden model, čo je v našich končinách skutočne výnimočné. Do projektov, v ktorých móda pomáha, sa zapájame s radosťou, je to jedno z poslaní našej televízie," priblížila riaditeľka Fashion TV Gabriela Drobová.


Cena každého stola v sále predstavovala 2-tisíc eur, spoločnosť LBG holding odovzdala Národnému onkologickému ústavu šek v hodnote 10-tisíc eur a konala sa aj dražba luxusného šampanského Laurent Perrier z limitovanej edície 100 kusov, ktoré sa vydražilo sa 10 tisíc eur. Fľašu si hneď na podujatí otvorili jej noví majitelia - Andrej Brna s manželkou Simonou Slobodníkovou Brnovou, Romana Škamlová s priateľom Ľubomírom Bukovým a istý vplyvný, bohatý podnikateľ, ktorý však chce ostať v anonymite. Spolu sa na pomoc onkologickým pacientkam vyzbieralo za jediný večer neuveriteľných 35 tisíc eur.

Organizátori spojili príjemné s užitočným, vďaka čomu malo podujatie veľký úspech. Zbierka na dobročinné účely na prestížnej udalosti Fashion Sparkling Charity Night tak už v najbližšom čase pomôže desiatkam žien z celého Slovenska, ktoré to naozaj potrebujú.

Zdroj: Kharisma

 

    7709

    Súvisiace články