Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Fashion week / 3. november 2013

PETRA POÓROVÁ - Happy Dreamer

"čo nám chýba to nás posilňuje, kým to nebudeme mať_mať znamená chcieť_chcieť znamená neostávať stáť_neostávať stáť znamená konať_konať znamená nebáť sa_nesnívať svoj život, žiť svoj sen,""Táto kolekcia je venovaná všetkým šťastným snílkom. Snílkom, ktorí sú odvážni a neboja sa snívať, čo dokážu svoje sny premeniť v skutočnosť.

PETRA POÓROVÁ - Happy Dreamer

3.11.2013

"čo nám chýba to nás posilňuje, kým to nebudeme mať_mať znamená chcieť_chcieť znamená neostávať stáť_neostávať stáť znamená konať_konať znamená nebáť sa_nesnívať svoj život, žiť svoj sen,"

"Táto kolekcia je venovaná všetkým šťastným snílkom. Snílkom, ktorí sú odvážni a neboja sa snívať, čo dokážu svoje sny premeniť v skutočnosť. Žijeme len raz a snívať môžeme stále. Ďakujem môjmu anjelovi, ktorý mi prišiel pred rokom do cesty, že ma naučil snívať a lietať," vysvetľuje Petra. Kolekcia je veselá, hravá, farebná, odvážna, strihovo jednoduchá, neohraničená. Odevy sú variabilné a medzi sebou kombinovateľné. Inšpirovaná je dobou, keď dievčatá boli dámy a muži gentlmeni.


Petra vyštudovala Strednú priemyselnú školu odevnú v Trenčíne a VŠVU v Bratislave, odbor odevný dizajn. Počas vysokej školy absolvovala zahraničnú stáž v Nemecku na Fachhochschule Trier. Skúsenosti zo zahraničnej odevnej firmy zúročila, keď si v roku 2005 založila vlastnú firmu a značku Petra Poórová_FASHION STUDIO. Tu sa zameriava na navrhovanie a realizovanie odevov na mieru pre jednotlivcov, pre firmy, reklamné agentúry, divadlo, reklamy, veľtrhy, hudobné klipy. Charakteristické pre odev z jej ateliéru je zameranie na zaujímavý krajčírsky detail a vtipné autorské potlače a aplikácie.
www.petrapoorova.com

foto: Fashion LIVE! by mdls.cz

 

    5451

    Súvisiace články