Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Celebrity / 2. február 2014

Sarah Jessica Parker prichádza so svojou kolekciou topánok

A je to tu! Herečka Sarah Jessica Parker, alias Carrie Bradshaw zo seriálu Sex v meste, konečne uvádza na trh svoju debutovú kolekciu topánok pomenovanú iniciálami jej mena SJP.

Sarah Jessica Parker prichádza so svojou kolekciou topánok

2.2.2014

A je to tu! Herečka Sarah Jessica Parker, alias Carrie Bradshaw zo seriálu Sex v meste, konečne uvádza na trh svoju debutovú kolekciu topánok pomenovanú iniciálami jej mena SJP. Prvé kúsky predstavila už počas New York Fashion Weeku v minulom roku.

sjp_hlavna


Na vytvorení vlastnej línie spolupracovala s Georgem Malkemusom, výkonným riaditeľom značky Manolo Blahnik, ktorá sa fanúšikom seriálu Sex v meste už od začiatku spája s módnou ikonou Carrie. V kolekcii možno okrem topánok nájsť aj kabelky a niekoľko trenčkotov. „Viete, moja postava v seriáli nosila množstvo topánok, a tak som sa o nich neplánovane aj veľa naučila. Poviem vám, bolo dosť ťažké sa od toho jednoducho odstrihnúť. A nakoniec, mnohí to odo mňa ako od Carrie Bradshaw aj tak trochu očakávali," povedala Sarah Jessica pre US Vogue ešte v júni minulého roka.

Ukážka z kolekcie


Herečka čerpala inšpiráciu z dizajnu old-schoolových módnych značiek, ako sú Charles Jourdan a Maud Frizon, ale takisto zo spomienok na svoje detstvo. „Našli si v nej miesto napríklad stužky, aké som nosila vo vlasoch ešte ako dievča, kvetinové akcenty zo šatníka Carrie Bradshaw, až po odkazy na klasiku 70. a začiatku 80. rokov," dodala Sarah Jessica Parker, ktorá dúfa, že jej topánky sa stanú nadčasovým kúskom v šatníku viacerých žien. Cena topánok by sa mala pohybovať od 200 do 700 amerických dolárov (zhruba 150 až 500 eur) a dostupná bude v sieti amerických obchodov Nordstrom už od 28. februára 2014.

{youtube}7qMwnp17bDs&feature{/youtube}

text: Anna Salvová
foto: Vogue.co.uk, Examiner

 

    4277

    Súvisiace články