Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Celebrity / 3. júl 2013

Luxusné hodinky od tenistu Tomáša Berdycha

Český tenista Tomáš Berdych, ktorý je vášnivým zberateľom luxusných hodiniek, sa podujal navrhnúť limitovanú edíciu svojich vlastných kúskov. V spolupráci s Radkom Štépánkom tak vytvoril 32 modelov pre spoločnosť Diamonds International Corporation (D.I.C.).Kolekcia vznikla pri príležitosti víťazstva v prestížnej tenisovej súťaži Davis Cup 2012.

Luxusné hodinky od tenistu Tomáša Berdycha

3.7.2013

Český tenista Tomáš Berdych, ktorý je vášnivým zberateľom luxusných hodiniek, sa podujal navrhnúť limitovanú edíciu svojich vlastných kúskov. V spolupráci s Radkom Štépánkom tak vytvoril 32 modelov pre spoločnosť Diamonds International Corporation (D.I.C.).

Berdych_01Kolekcia vznikla pri príležitosti víťazstva v prestížnej tenisovej súťaži Davis Cup 2012. Česi čakali na obhájenie tohto titulu dlhých 32 rokov. „Som rád, že sme spoločne vytvorili limitovanú sériu hodiniek pri príležitosti minuloročného víťazstva v Davisovom pohári. Dlhodobo podporujeme šport, ale v oblasti hodiniek ide o unikátny počin," uviedol počas slávnostného predstavenia hodiniek Luboš Říha, prezident spoločnosti D.I.C. „Nikdy som netušil, že sa dostanem až tak blízko k navrhovaniu vlastných hodiniek, aj keď postupom času sa hodinky stali mojim veľkým koníčkom. Veľmi sa tomu teším. Osobne sa mi hodinky už podľa vizualizácií veľmi páčili a tešil som sa na výsledok. Je skvelé počuť, že sa to podarilo. Farebná kombinácia kolekcie je úplne excelentná. Ak by sme stihli zopakovať víťazstvo ešte tento rok, tak by to bola naozaj veľmi exkluzívna séria. A šance na víťazstvo v Davis Cape nie sú malé," prezradil tenista Tomáš Berdych.

Berdych_02Odmena za výkony
Tomáš Berdych sa hodinkami odmeňuje za vydarené výkony. V minulosti si zaobstaral niekoľko kúskov a s posledným príspevkom ich bude mať na svojom konte už 16. Keď si vyberá nové hodinky, snaží sa nájsť niečo výnimočné. Nepreferuje jednu značku, ale vždy hľadá istú unikátnosť. Obvykle si vyberá z ponuky, ktorá bola dostupná pre kohokoľvek. Tentoraz si však mohol navrhnúť hodinky podľa svojho vlastného vkusu. Keď sa obdarujete hodinkami z limitovanej Davis Cup edície, môžete sa tešiť na osem diamantov na ciferníku aj zafírové sklíčka. Modely majú vodotesnosť 10 ATM, automatický švajčiarsky strojček s večným kalendárom s iniciálami Diamonds International Corporation, mesačné fázy, rezervu chodu 48 hodín. Počet kúskov v sérii odrzkadľuje 32-ročný odstup medzi prvým a posledným víťazstvom v Davis Cupe českého mužstva, preto hodinky dopĺňa aj logo prestížnej tenisovej súťaže a podpis Tomáša Berdycha. Na ciferníku tiež objavíte poradové číslo limitovanej série. Všetky hodinky majú svoje vlastné označenie – číslo limitovanej série. Na modeli, ktorý zbadáte na zápästí Tomáša Berdycha, sa skvie číslo 32. Kúsky zároveň zdobí originálna trikolóra – špeciálny remienok z kože z aligátora v tmavomodrej farbe s červeným prešívaním a bielym ciferníkom.

zdroj: Diamonds International Corporation




 

    5296

    Súvisiace články