Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 15. december 2015

Zažite magické Vianoce v Auparku Bratislava

Praktický, luxusný, nevšedný či roztomilý – požiadavky na vianočné darčeky sa rôznia, no cesta k nim býva každý rok rovnaká. Vianočný hon za prekvapením, kedy sa snažíme nájsť to pravé pre jednotlivých členov rodiny, partnera či partnerku a kamarátov, je tu opäť.

Zažite magické Vianoce v Auparku Bratislava

15.12.2015

Praktický, luxusný, nevšedný či roztomilý – požiadavky na vianočné darčeky sa rôznia, no cesta k nim býva každý rok rovnaká. Vianočný hon za prekvapením, kedy sa snažíme nájsť to pravé pre jednotlivých členov rodiny, partnera či partnerku a kamarátov, je tu opäť. Nakúpte podľa vašich predstáv, a pritom na jednom mieste a výhodne. Navštívte bratislavskú mekku módy – Aupark Bratislava. Čaká vás očarujúca vianočná atmosféra a výzdoba, vynovené priestory v štýle Urban Chic, VIP služby zákazníkom a výhodné nákupy s vernostným programom.

Aupark_vianoce

Bohatý výber značiek
Nech už hľadáte šperk, doplnky, oblečenie, knihy či zájazd, v Auparku Bratislava na váš čaká bohatý výber značkového tovaru v každej oblasti. Módnych fajnšmekrov poteší široké portfólio svetovo uznávaných značiek, ako La Martina, MAC, Timberland, PANDORA, Silvian Heach, CHAPS by Ralph Lauren, Coccinelle, Thomas Sabo, Aeronautica Millitare, Stefanel alebo Tiger of Sweden, či TOUS. Navyše, Aupark v Bratislave vám ako jediné nákupné centrum prináša obľúbené značky ZARA, MANGO a H&M pod jednou strechou. Pre načerpanie energie počas nákupov sú návštevníkom k dispozícii nové, ešte komfortnejšie oddychové zóny, v rámci ktorých nechýbajú nabíjačky pre mobilné telefóny. WiFi zadarmo je samozrejmosťou.

V Auparku Bratislava sa nemusíte obávať ani vianočného nákupu na poslednú chvíľu. Centrum myslí aj na oneskorencov. Tento rok pre vás opäť pripravilo v dňoch 21. a 22. decembra ViaNočné nákupy, v rámci ktorých nakúpite bez stresu, a to až do 22:00 hod. Magickú atmosféru podujatia podčiarkne pestrý hudobný program, sprevádzaný moderátorkou Barborou Rakovskou. Krv v žilách rozpumpujú Extravadansa, Campana Batucada a DJ Tager. Energické tóny vystriedajú príjemné vianočné melódie v podaní Anity Soul. O folklórnu zábavu sa zase postarajú tanečné súbory TECHNIK a VIENOK či detský a dievčenský zbor. Dokonca ani nakupovanie s nestarnúcimi melódiami The Beatles nebude chýbať – počas podujatia zaspievajú The Backwards. Nákupy v centre každý deň spríjemnia tradičné vianočné trhy.

Darčeková karta poteší
V prípade, že radšej ponecháte výber darčeka na svojho blízkeho, je skvelou alternatívou darčeková karta Auparku Bratislava. Vkusný a praktický darček v štýle platobnej karty je možné využiť vo všetkých prevádzkach centra. Kartu vo výške od 10 do 150 eur si je možné zakúpiť na recepcii centra. Peňaženku ozdobí elegantným dizajnom ladeným v čiernej a zlatej farbe.

Nakúpte cez Vianoce výhodne
Výhodný nákup poteší v čase Vianoc stonásobne. Obdarovávame početnú rodinu a priateľov, nákupné tašky sa množia a peňaženka sa zužuje. V Auparku Bratislava nakúpite nielen rozmanito, ale aj lacnejšie. Centrum vám v rámci vernostného programu ponúka zvýhodnené nákupy alebo darčeky k nákupom od zapojených značiek, ako napríklad FAnn parfumérie, Marionnaud, ALDO alebo Salamander, Silvian Heach, Quiksilver, Alain Delon, Watch de Luxe, Samsonite, PIEROT a MANUFAKTURA, a taktiež aj McDonald's. Bonusom sú služby zadarmo ako bezplatný osobný stylista, kozmetický poradca v rámci služby Beauty advice, hodina parkovania zadarmo navyše či VIP lounge a pohárik bubliniek počas podujatí.

Stačia tri minúty
Stačia tri minúty a pár jednoduchých krokov a môžete si naplno užívať výhody vernostného programu. Zaregistrovať sa môžete osobne na recepcii nákupného centra alebo prostredníctvom online registračného formulára, ktorý nájdete priamo na stránke www.aupark-bratislava.sk v sekcii Vernostná karta.

 

    4700

    Súvisiace články