Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 25. máj 2015

Benefičná burza pre OZ Pes v núdzi

Občianske združenie Pes v núdzi sa opäť spojilo so slovenskými výrobcami/dizajnérmi a predstavuje kolekciu tašiek z projektu benefičnej burzy jar/leto 2015.Tašky sú potlačené maľbami od Oľgy Paštékovej a látku na ich výrobu poskytla firma Novesta. V štýle tradície tohto OZ ide o limitovanú edíciu a z každéhomodelu je vyrobených len 100 kusov.

Benefičná burza pre OZ Pes v núdzi

25. 5. 2015

Občianske združenie Pes v núdzi sa opäť spojilo so slovenskými výrobcami/dizajnérmi a predstavuje kolekciu tašiek z projektu benefičnej burzy jar/leto 2015.

Tašky sú potlačené maľbami od Oľgy Paštékovej a látku na ich výrobu poskytla firma Novesta. V štýle tradície tohto OZ ide o limitovanú edíciu a z každéhomodelu je vyrobených len 100 kusov. Ich kúpou získate nielen praktický a originálny doplnok, ale hlavne, podporíte psíkov, ktorí sa ocitli v útulku a potrebujú pomoc.

pes_v_nudzi_2
pes_v_nudzi_3
pes_v_nudzi_1

Kampaň nafotil Tomáš Thurzo a pred objektívom stáli mladé šikovné a známe páry: raper Rakby s priateľkou Monikou tanečnicou z Ladylicious, crossfit tréner Dominik Hopjak s priateľkou a bývalou plavkyňou Petrou, bloggeri Eva Klimeková a Adam Žember.

Pre získanie tašky klikajte SEM.
rozmer tašky: 40x45cm, materiál: pevná tenisková látka, potlač: Merchyou

zdroj: OZ Pes v núdzi

 

    6307

    Súvisiace články