Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 4. február 2015

TIPY PRE VÁS: Valentínske prekvapenia

Sviatok všetkých zamilovaných sa blíži... Už viete ako potešiť svoju polovičku?

TIPY PRE VÁS: Valentínske prekvapenia

4.2.2015

Sviatok všetkých zamilovaných sa blíži... Už viete ako potešiť svoju polovičku? I malá pozornosť darovaná zo srdca je veľkým dôkazom lásky.

Všetci milujeme sladkosti... Nakoniec láska ide cez žalúdok. V Marks & Spencer nájdete dobroty, ktoré potešia zmysly. Napríklad bonboniéra v tvare srdca povie sama o sebe veľa. Vybrať si však môžete i z ďalších luxusných sladkostí.
marks-and-spencer

Iskrivú energiu, ktorá prúdi medzi vami a vašim najmilším dokonale oslávite limitovanou edíciou ružového šampanského, ktorú značka Moët & Chandon predstavuje špeciálne pri príležitosti dňa svätého Valentína. Príbeh ružového šampanského Moët & Chandon sa začal písať v roku 1794, kedy vzniklo 100 fliaš ročníkového šampanského "Roze", ktoré v roku 1801 zakúpil Napoleon Bonaparte a jeho matka. Od roku 1997 je ružovej šampanské ponúkané ako neročníkové pod značkou Rosé Impérial. Naďalej ale vznikajú aj ročníkové vína Vintage, no len v prípade výnimočnej úrody. V roku 2015 sa na trh dostalo Grand Vintage Rosé 2006, ktoré je moderné oslavou ružového ročníkového šampanského. Táto edícia je 40. ročníkovým ružovým vínom vydaným od roku 1920.


MC_Diamond_Rose_Suit_

Tradičným symbolom lásky sú šperky. Ikonické srdcia Chopard Happy Diamonds teraz nájdete v klenotníctve Sheron v novom prevedení. Tri kvapky vášne prezentuje kolekcia Pomellato Rouge Passion. Nekonečnú lásku zosobňuje roky sa nemeniaci dizajn hodiniek s korunkou v logu, ktorý nepodlieha žiadnym módnym vlnám.

sheron

Nová vôňa HUGO Woman je pre ženu, ktorá je vášnivá, výrazná a vždy na čele novej generácie, robí veci po svojom a radšej vedie, ako nasleduje... V jadre invenčná, svojou dynamikou inšpiruje ľudí, ktorí ju obklopujú. Originalita pre ňu znamená veľa, rada prekvapuje. Je jedinečná svojím charakterom, štýlom, aj vôňou, ktorá ju povzbudzuje žiť život podľa vlastných pravidiel. HUGO Woman je ovocná kvetinová vôňa s nekonvenčným, chlapčenským nábojom.
Hugo_Hugo_Woman_EdP_30ml_flakonbox
Muža Jimmy Choo charakterizuje vrodené sebavedomie poznačené prvkami správania typickými pre rockerov a playboyov 60. rokov. Správa sa prirodzene a sebaisto, má zreteľne mužný štýl, rafinovaný vkus s dôrazom na detail a rebelantský zmysel pre humor. Vôňa Jimmy Choo MAN disponuje intenzívnou sviežosťou kontrastujúcou s drevitými a aromatickými fougère tónmi. Vôňu otvára krehká sila doplnená upokojujúcimi tónmi levandule. Mandarínková esencia zmierňuje citrusové tóny a splýva s jemne sladkým cukrovým melónom.
Jimmy_Choo_Man_100ml
Lámete si hlavu nad outfitom hodným valentínskeho rande? Čo tak kúsky z limitovanej Love Collection, ktorú navrhla známá maďarská modelka Regina Dukai pre značku Sugarbird.
Sugarbird_Love

Kto bol Valentín a prečo sa tento sviatok slávi?
Valentín bol kňaz, ktorý žil v 3. storočí v Ríme. Cisár Claudius II v tom čase potreboval veľkú armádu, a preto nechcel aby sa chlapi ženili. Sobáše jednoducho zakázal. Jeho rozkaz však Valentín odmietol poslúchnuť a zamilované páry oddával tajne. Odhalili ho a za neposlúchnutie rozkazu šiel Valentín 14. februára roku 269 pod sekeru kata.

pripravila: Jana Zajasenská
zdroj: archív značiek
 

 

    18772

    Súvisiace články