Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 9. jún 2014

V kampani „Krása je pre všetkých!“ účinkuje až 100 ľudí

Krása je pre všetkých! Presne takto znie motto novej billboardovej kampane Inštitútu estetickej medicíny (IEM), ktorý sídli v Pezinku.

V kampani „Krása je pre všetkých!“ účinkuje až 100 ľudí

9.6.2014

Krása je pre všetkých! Presne takto znie motto novej billboardovej kampane Inštitútu estetickej medicíny (IEM), ktorý sídli v Pezinku. Prichádza s myšlienkou, že byť krásnou i príťažlivou môže byť každá žena, a to bez rozdielu veku, pohlavia či finančných možností. Už v týchto dňoch nás o tom presviedčajú desiatky ľudí, ktorí prepožičaním svojej tváre šíria toto posolstvo.
iem_kampan14_07


Billboardová kampaň, ktorá v oblasti estetickej medicíny nemá na Slovensku obdoby, predstaví celkovo 17 vizuálov s takmer stovkou jedinečných osobností. Medzi nimi nájdete nielen tváre známe z televíznych obrazoviek a spoločenského života, ale i ďalšie klientky IEM, ktoré si popri starostiach bežných dní rovnako doprajú chvíľku vyhradenú len pre seba.

iem_kampan14_04

Verešová, Čobejová i ďalšie známe ženy v rukách IEM
„Keď som IEM navštívila po prvý raz, bola som nadšená rôznorodosťou a komplexnosťou ponúkaných služieb. Cítila som sa maximálne rozmaznávaná a zároveň som vedela, že o mňa dbajú tie najlepšie ruky. Preto som ani na moment nezaváhala a podporila túto nesmierne krásnu myšlienku," prezradila na adresu novej kampane topmodelka Andrea Verešová. Slovami chvály nešetrila ani herečka Zuzana Haasová, pre ktorú je starostlivosť o zovňajšok absolútnou prioritou: „Každý človek by sa mal o svoje telo a tvár starať. Keďže som diabetička, platí to u mňa dvojnásobne. Veľmi sa teším z tejto obrovskej kampane, ktorá už čochvíľa pohltí celé Slovensko."
iem_kampan14_01

O estetických zákrokoch bez predsudkov
Neodmysliteľnou súčasťou klientely IEM je aj herečka Michaela Čobejová, ktorá takisto uvidíme na nových billboardoch: „Táto kampaň spája nielen známe osobnosti, ale aj ľudí, ktorí pravidelne navštevujú a obľubujú kliniku IEM. Poukazuje na to, že krása je tu pre všetkých, nielen pre pár vyvolených. Dermatológia sa časom posunula na úplne inú úroveň, čo jednak vidím na sebe, ale aj na tom, ako sa zrazu tabuizovaná téma estetických zákrokov stala bežnou, vďaka čomu sa o nej rozprávame bez predsudkov. Každý z nás logicky túži po večnej mladosti. Snažíme sa preto udržiavať sa v kondícii a pomáhame si každý podľa svojich kritérií. Keď sa to robí s mierou, možno dosiahnuť spojenie príjemného s užitočným."
Obľúbená moderátorka Adriana Kmotríková rovnako obľubuje služby IEM a pravidelne navštevuje niektoré procedúry: „Alenke ako odborníčke dôverujem, pred každým letom chodievam na pravidelné LPG ošetrenia stehien, brucha a sedacej časti, je to prevencia proti celulitíde, navyše výborne spevňuje pokožku. Ošetrenia aj konzultácie sa robia vo veľmi príjemnom prostredí s milým personálom. Čo sa týka pleti na tvári, výborné je kyslíkové ošetrenie Oxygenesis. Ja zatiaľ plastické zákroky odmietam, dúfam, že ich zatiaľ nepotrebujem."
iem_kampan14_02
Estetická medicína oslovuje aj mužov
Plniť sny o večnej mladosti dokáže estetická medicína aj mužom. Dokonalú starostlivosť a profesionálny prístup IEM na vlastnej koži vyskúšal aj módny návrhár Lukáš Kimlička: „Krása je pre všetkých a som rád, že žijeme v dobe, kedy estetická medicína umožňuje ľuďom nielen lepšie vyzerať, ale sa aj cítiť."
Jeho slová potvrdzuje i ďalší charizmatický muž, obľúbený herec Jozef Vajda. Ten je vzhľadom na svoju profesiu jedným z najvernejších klientov IEM a aj pre ostatných ľudí má v tomto smere jasné odporúčanie: „Koža pokrýva najväčšiu časť nášho tela a starostlivosť o ňu by mala byť pre každého z nás samozrejmosťou."
iem_kampan14_03

Projekt podporili i ďalšie známe tváre
Unikátnu kampaň podporili aj ďalšie osobnosti. Za všetky spomeňme mená, ako sú: riaditeľka Fashion TV Czech&Slovak Gabriela Drobová s partnerom Karolom Rumanom, moderátorky Fashion TV Jana Mutňanská a Mária Zelinová, Romana Škamlová, Simona Slobodníková, Andrea Heringhová, Barbora Rakovská, Patrícia Vitteková, Eva Černá, Mária Čírová, Miss Universe 2013, Jeanette Borhyová, ale aj CEO magazínu Top Fashion, Barbora Franeková či Magdaléna Šebestová, Karolína Chomisteková, Ivana Kičikoleva, Michal Sabo, model agentúry Elite Daniel Vojtěch, Peter Kočiš s manželkou Nelou Kočišovou, Jana Brisudová a mnohí ďalší...
iem_kampan14_05

Rozdávať radosť a spájať ľudí
Fotenie novej kampane, ktoré trvalo až niekoľko dní, mala pod palcom známa fashion fotografka Stanislava Hricová. Tá ho označila za veľmi príjemný pracovný čas, ktorý celý realizačný tím strávil v pohodovej atmosfére, plnej priateľských stretnutí. Vzhľadom na jeden z primárnych cieľov kampane – rozdávať radosť a spájať ľudí – teší realizátorov kampane o to viac. A čo na blížiaci sa deň „D" spustenia novej billboardovej kampane IEM pre rok 2014 hovorí samotná majiteľka renomovaného inštitútu, MUDr. Alena Pallová? „Náš vek je iba zopár číslic v rodnom liste. Súčasná estetická medicína sa posunula míľovými krokmi vpred a jej cieľom nie je iba dodať človeku prirodzený, príťažlivý a mladistvý vzhľad, ale i duševnú rovnováhu. Medicína tretieho tisícročia na našej klinike ponúka možnosti pre všetky ženy. Pretože my rozdiely nerobíme ... My vieme, že krása je tu pre všetkých."
iem_kampan14_06

zdroj: IEM


 

    6299

    Súvisiace články