Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 19. október 2013

PEAK PERFORMANCE prichádza na Slovensko

Možno ste už počuli, že na slovenský trh sa chystá nová športová značka – áno, PEAK PERFORMANCE otvorí svoj prvý obchod 21. 11.

PEAK PERFORMANCE prichádza na Slovensko

19.10.2013

Možno ste už počuli, že na slovenský trh sa chystá nová športová značka – áno, PEAK PERFORMANCE otvorí svoj prvý obchod 21. 11. 2013 v bratislavskom obchodnom centre Aupark.


Značka pre tých z vás, ktorí majú najradšej ten pocit vzrušenia, keď stoja pred bielym svahom. Pre tých, ktorých nenapĺňa nič iné ako adrenalín pri výskoku na lyžiach. Pre tých, ktorí idú vpred navzdory všetkým prekážkam. Pre tých, ktorí sa neboja. Veľa lyžiarov po celom svete si túto značku obľúbilo a kto ju vyskúšal, prepadol jej vášni.

Kto za značkou stojí a odkiaľ je?
V roku 1986 sa traja nadšení lyžiari rozhodli opustiť svoje dovtedajšie zamestnanie a vydať sa na cestu dobrodružstva: v švédskom Åre si založili vlastnú firmu. Od samého počiatku sa všetko ich snaženie zameralo na výrobu technicky vyspelého aktívneho oblečenia a nadčasovej módy pre voľný čas. To všetko s nekompromisným dôrazom na kvalitu a s prírodou ako hlavným zdrojom inšpirácie. Aj po 25 rokoch sa naše výrobky a všetka naša činnosť riadi jednoduchou filozofiou, s ktorou sa naši zakladatelia kedysi v začiatkoch stotožnili: tvoríme výrobky, ktoré sa nám páčia a chceme ich sami nosiť.

Peak_1
V roku 1986 sme začali niečo nové a od začiatku to bolo naozaj dobrodružstvo. Dobrodružstvo – to je predovšetkým stav mysle. Máme ho v povahe a stále vyhľadávame príležitosť, ako zažiť niečo nové a vzrušujúce. Práve to nám umožňuje inšpirovať ľudí k tomu, aby sa riadili podľa vlastného srdca a venovali sa tomu, čo je im blízke; aby v sebe objavili svoje dobrodružné ja. Inšpirujeme ľudí k tomu, aby si svoj život užili a podporujeme ich vo všetkých rozhodnutiach, ktoré im umožnia dostať sa niekam ďalej. Ďalej v sebarealizácii alebo ďalej vo svete. Neexistuje nič krajšie ako biely svah, lyže na nohách a voľnosť, ktorú v tej chvíli máme.

Peak_2
ACTIVE
Aktívna kolekcia je srdcom aj dušou našej značky; tu sme začali. Keď sa rozhodnete zdolať ten najvyšší vrchol, pomôžeme vám urobiť z osobného víťazstva tú najlepšiu spomienku na zimnú dovolenku. Na začiatku to bolo oblečenie na lyže, no potom sme zistili, že si niečo musíme obliecť aj po návrate zo zjazdovky. Pretože vieme, že nie je snáď nič príjemnejšie ako pocit únavy po celom dni na svahu a posedenie s priateľmi pri krbe s hrejivým nápojom v ruke.


CASUAL
Neformálna kolekcia je rovnako pevne zakorenená v histórii firmy. Jednotlivé kusy si berú inšpiráciu zo škandinávskeho štýlu a predovšetkým z pobytu na čerstvom vzduchu; typické sú pre ne prírodné tkaniny, dokonalé strihy a perfektné spracovanie. To všetko sme skombinovali s funkčnými materiálmi nášho aktívneho sveta – a na svete je jedinečná kolekcia, kde každý detail a šev zohráva svoju úlohu.


Miesto, kde sa vrcholky hôr dotýkajú neba a kde voda omýva zem, je naším domovom. Tu žijeme, tvoríme a meníme sny na skutočnosť. Naša nekonečná láska k prírode je našou večnou inšpiráciou a udáva smer naším dobrodružným životom už od roku 1986. Vyrábame oblečenie pre lyžovanie, outdoor a hiking, golf, beh, cyklistiku, training a fitness. Peak Performance – značka založená s vášňou vo švédskom mestečku Åre. Žite dobrodružne.

zdroj: Peak Performance


    6718

    Súvisiace články