Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 27. jún 2014

F&F HOME jar/leto 2014

Trendy aktuálnej kolekcie bytových doplnkov F&F prinášajú a spájajú štýl z viacerých destinácií. Nechajte sa inšpirovať a vyberte si pre váš domov jednu zo štyroch nálad, alebo kombinujte línie príbuzné farbami či naopak odlišné vzormi.Marrakesh Express...

F&F HOME jar/leto 2014

27.6.2014

Trendy aktuálnej kolekcie bytových doplnkov F&F prinášajú a spájajú štýl z viacerých destinácií. Nechajte sa inšpirovať a vyberte si pre váš domov jednu zo štyroch nálad, alebo kombinujte línie príbuzné farbami či naopak odlišné vzormi.

Marrakesh Express
... to je kolekcia odrážajúca vzrušujúcu, orientálnu atmosféru a nikdy neutíchajúci ruch veľkomesta, po ktorom je pomenovaná. Luxusne pôsobiaca línia bytových doplnkov oplýva bohatou paletou farieb: od zemitých odtieňov starodávnej architektúry, cez hrejivo červené svetlo medených lampášov až po osviežujúcu oranžovú z práve odšťavených pomarančov. Ponuku tvorí pestrá zmes ornamentálnych vzorov, výraz-nejších textúr a originálnych prvkov prepracovaných do najmenších detailov, rovnako na každom produkte, či už na jedálenskom servise, dekoračných vankúšoch alebo romantických lampášoch.

rt_FF_SS14_MoroccoCushions_2541

rt_FF_SS14_MoroccoHome1_286_12

rt_FF_SS14_Morocco_Bedroom_140

Grace
...je línia F&F Home Collection inšpirovaná pôvabom a krásou monackej kňažnej Grace, ktorá dokáže zaručene vniesť eleganciu a rafinovanosť do každého interiéru. Vkusnú a aktuálne žiadanú paletu jemných odtieňov sivej, béžovej a krémovej zvýrazňujú svetlo ružové a strieborné akcenty. Jednotlivé dekorácie - ozdobné vankúše, svietniky a vonné sviečky, fotorámiky či prikrývky, posteľné prádlo, ale aj uteráky - sú charakteristické metalickým odleskom, precíznymi detailmi, opulentnejšími vzormi a ušľachtilejšími materiálmi. Štýl Grace je zárukou domáceho pohodlia a obdivných komplimentov zároveň.

rt_FF_SS14_GraceLivingA_0240

rt_FF_SS14_GraceLivingA_0070

Retro Retreat
...kolekcia inšpirovaná životom na vidieku a v malých prímorských mestečkách dokáže navodiť pocit uvoľnenia a vniesť pohodu do každého príbytku. Farebnú paletu produktov tvoria najmä upokojujúce tóny blankytne modrej, nežnej popolavej a rozjasňujúcej žlto zelenej. Či už jednofarebné plochy, alebo potlač vzormi inšpirovaných prírodou, závan sviežosti a čistoty pretrvá v domovoch nadlho.

rt_FF_SS14_Retro_living_3063

rt_FF_SS14_Retro_bathroom1_3441

rt_FF_SS14_Retro_kitchen1_319_11

F&F Home Basics
...dokáže urobiť každé ráno o niečo jasnejšie vďaka sortimentu pestrofarebných hrnčekov, pohárov, misiek, príborov a tanierov. Váhanie v tomto prípade nie je na mieste – kaleidoskop odtieňov dokáže príjemne naladiť hneď od začiatku. Prestieranie postačí "dochutiť" osviežujúcou zelenou, odľahčenou modrou, pikantnejšou červenou, či povzbudzujúcou oranžovou a skvelý deň sa môže začať!

rt_FF_SS14_Basics_3760

Inšpirujte sa na
www.F–F.com 

zdroj: F&F

 

    4380

    Súvisiace články