Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Cestovanie / 2. júl 2014

Rezort s atmosférou „la dolce vita”

Jeden z najnovších rezortov na ostrove Maurícius nesie v sebe atmosféru „la dolce vita". Prináša temperament talianskych pláží do krajiny uprostred vôd Indického oceána, kde sa mieša s prvkami maurícijskej kultúry a umenia.V areáli natrafíte na osem hudobných zón s barmi, ktoré vám ponúknu melódie z domáceho aj zahraničného prostredia.

Rezort s atmosférou „la dolce vita”

2.7.2014

Jeden z najnovších rezortov na ostrove Maurícius nesie v sebe atmosféru „la dolce vita". Prináša temperament talianskych pláží do krajiny uprostred vôd Indického oceána, kde sa mieša s prvkami maurícijskej kultúry a umenia.

longbeach_01


V areáli natrafíte na osem hudobných zón s barmi, ktoré vám ponúknu melódie z domáceho aj zahraničného prostredia. V otvorenej prírodnej galérii môžete rozjímať pri plastikách a sochách miestnych umelcov. Moderná architektúra využíva v bohatej miere miestne materiály a pastelové farby, ale dôležitým elementom je aj denné svetlo. Od svojho otvorenia pred dvomi rokmi bol Long Beach Mauritius niekoľkokrát zaradený do zoznamu najlepších rezortov sveta.



pripravila: Anna Salvová
foto: Long Beach Mauritius


 

    3974

    Súvisiace články