Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Gastro / 13. júl 2015

EnjoyCoffee - nové bistro láka na lahodné jedlá

Napriek tomu, že v srdci nášho hlavného mesta je len chvíľočku, štýlový podnik EnjoyCoffee si už stihol nájsť svojich fanúšikov. Patria k nim všetci milovníci organickej kávy, kvalitného jedla a štýlu.

EnjoyCoffee - nové bistro láka na lahodné jedlá

Napriek tomu, že v srdci nášho hlavného mesta je len chvíľočku, štýlový podnik EnjoyCoffee si už stihol nájsť svojich fanúšikov. Patria k nim všetci milovníci organickej kávy, kvalitného jedla a štýlu. Teda aj my!

1_EnjoyCoffee_IMG_0058
Okrem turistov, ktorých do nového bistra priláka najmä efektná terasa, tu môžno nájsť už aj pár štamgastov. Tí si obľúbili nielen chutnú a organizmus nezaťažujúcu organickú kávu, ale aj smoothie či freshe plné vitamínov.


2_EnjoyCoffee_IMG_0246
2_EnjoyCoffee_IMG_0077
2_EnjoyCoffee_IMG_0309
Prevádzka je čulá od rána. Ako jedna z mála otvára už o 7:30 a svojim hosťom ponúka raňajky, ktoré si môžu vziať aj so sebou. My sme prepadli čerstvým croissantom, ľahkým raw koláčom či pohárom plných ovocia. Na obed si zas môžete vychutnať zdravé variácie šalátov, napríklad s bulgurom či zo pšena. Letné večery sú v Enjoy venované drinkom a sviežim limonádam. Aj tu sa však oplatí dať si niečo drobné pod zub, napríklad mini bruscettu, či špecialitu podniku „slovenskú piadinu".

3_EnjoyCoffee_IMG_0221
3_EnjoyCoffee_IMG_0295
3_EnjoyCoffee_IMG_0336
To všetko servírované v luxusnom prostredí na Michalskej ulici, dýchajúcim stredomorskou atmosférou. Priestor je členený do viacerých miestností, z ktorých jedna plynule prechádza do druhej a ponúka možnosť stráviť čas podľa aktuálnej nálady. Pokiaľ sa vám atmosféra podniku zapáči, dajú sa tu kúpiť aj štýlové suveníry či darčeky v podobe chutných dizajnérskych bytových doplnkov.

4_EnjoyCoffee_IMG_0141
4_EnjoyCoffee_IMG_0184

pripravila: Jana Zajasenská
foto: EnjoyCoffee

    4399

    Súvisiace články