Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Gastro / 14. február 2015

Večer kulinárskej zábavy s magazínom Top Fashion

Škola varenia Chefparade privítala v svojej jedinečnej kuchyni tím magazínu Top Fashion a jeho obchodných partnerov.Škola varenia Chefparade je najväčšia a najstaršia škola varenia svojho druhu na Slovensku. Vďaka bohatým skúsenostiam nielen zo slovenského, ale aj maďarského a českého trhu ponúka svojim individuálnym zákazníkom, ale aj skupinám, ako sme boli my, úžasné zážitky.Jedinečný teambuilding pre viac ako 20 osôb si vychutnal nielen náš tím, ale aj spolupracovníci magazínu Top Fashion z radov obchodných partnerov.

Večer kulinárskej zábavy s magazínom Top Fashion

Škola varenia Chefparade privítala v svojej jedinečnej kuchyni tím magazínu Top Fashion a jeho obchodných partnerov.

Všetci sme si večer plný dobrého jedla a zábavy užili najmä vďaka úžasnej spoločnosti ľudí, ktorá sa pri tejto príležitosti zišla. Ešte raz ďakujeme všetkým, čo prijali naše pozvanie a prišli s nami objaviť chute a vône exotického Thajska. Za pohostinnosť a nezameniteľnú atmosféru ďakujeme škole varenia Chefparade, www.chefparade.sk.



Na záver sa s vami podelíme o jeden z receptov.

Polievka Tom Yum
Pôvod: Thajsko

Ingrediencie:
1 lyžica pasty Tom Yum
2 lyžice oleja
1 liter vývaru (kurací)
zázvor (nakrájaný na 2 – 3 veľké kúsky)*
1 citrónová tráva*
1 lyžica cukru
2 lyžica rybacej omáčky
chilli (nakrájané na drobno)
100 g kreviet
1 – 2 cibule
3 paradajky
1 limetka alebo citrón
šampióny
koriander

Príprava: Na malom množstve oleja krátko orestujeme Tom Yum pastu a podlejeme vývarom. Pridáme zázvor a hrubé kúsky citrónovej trávy. Zľahka prevaríme. Pridáme šampióny, cibuľu, paradajky nakrájané na štvrtiny. Polievku dochutíme rybacou omáčkou, chilli, citrónovou šťavou, prípadne cukrom. Úplne na koniec vložíme do polievky krevety a celé povaríme max. 1-2 minúty, kým krevety zružovejú. Polievku dozdobíme lístkami koriandru.

pripravila: Jana Zajasenská a Sláva Štefancová
recept: www.chefparade.sk

    3481

    Súvisiace články