Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 8. júl 2015

FUENTE – prírodná vlasová kozmetika s puncom luxusu

Dokonalá hydratácia, optimálny objem, zvýšená pružnosť a lesk vlasov, to všetko vďaka prípravkom, vyrábaných na čisto prírodnej báze... Prichádza FUENTE s konceptom "Glamorous by Nature", ktorý predstavuje súlad medzi profesionálnou starostlivosťou, ekologickým prístupom a luxusnou formou.Za vznikom exkluzívnej značky stojí nadšený profesionál s množstvom skúseností z oblasti vlasovej starostlivosti, Paul Warmerdam.

FUENTE – prírodná vlasová kozmetika s puncom luxusu

Dokonalá hydratácia, optimálny objem, zvýšená pružnosť a lesk vlasov, to všetko vďaka prípravkom, vyrábaných na čisto prírodnej báze... Prichádza FUENTE s konceptom "Glamorous by Nature", ktorý predstavuje súlad medzi profesionálnou starostlivosťou, ekologickým prístupom a luxusnou formou.

fuente_

Za vznikom exkluzívnej značky stojí nadšený profesionál s množstvom skúseností z oblasti vlasovej starostlivosti, Paul Warmerdam. Paul dlhšie sníval o vlastnej jedinečnej línii, no jeho sen dostal jasnú podobu až pri návšteve prírodnej rezervácie v španielskej Andalúzii, menom Laguna de Fuente de Piedra. Nádherne trblietavé jazerá, elegantné plameniaky, exotické a aromatické odrody rastlín ho inšpirovali k tomuto, v 90. rokoch jedinečnému konceptu.


Fuente je príkladom, že luxus a ohľaduplnosť k prírode môžu spolu fungovať. Všetky produkty, obaly i samotný proces výroby rešpektujú životné prostredie v tej najväčšej možnej miere. Vo Fuente vedia, že moderne zmýšľajúci zákazníci si čoraz viac uvedomujú zodpovednosť k prírode, ktorá je nevyhnutná pre náš život, ale aj život ďalších generácií. Neustále sa tiež snažia o lepšiu rovnováhu medzi ekonomickými, sociálnymi a environmentálnymi aspektmi svojich obchodných aktivít. V produktoch nenájdete žiadne živočíšne zložky a môžete si byť istí, že jednotlivé prípravky nie sú testované na zvieratách.

FUENTE, ako prvý rad prírodnej vlasovej kozmetiky, ponúka rekonštrukčné a stylingové produkty, farby, ale aj špeciálne postupy a prístroje. Kvalitu a prednosti Fuente produktov dnes oceňuje mnoho hairstylistov po celom svete.
Kúpiť si ich môžete cez e-shop alebo v partnerských salónoch Fuente.
fuente_soosova
fuente_banasova
fuente_slavikova
fuente_klimekova 

Fuente vyskúšali aj viaceré naše osobnosti a teraz môžete aj vy!
Zapojte sa do súťaže a vyhrajte balíček týchto výnimočných produktov. Súťažiť môžete na facebooku aj na instagrame.

www.fuente.sk

    6882

    Súvisiace články