Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 5. máj 2014

TIPY PRE VÁS: Drzý look založený na nedokonalosti

Zabudnite na klasický ideál krásy, ignorujte to, čo sa od vás očakáva, vybočte zo zaužívaných koľají! Stavte na osobitý štýl Imperfection, ktorý úplne mení pohľad na ženskú krásu.

TIPY PRE VÁS: Drzý look založený na nedokonalosti

5.5.2014

Zabudnite na klasický ideál krásy, ignorujte to, čo sa od vás očakáva, vybočte zo zaužívaných koľají! Stavte na osobitý štýl Imperfection, ktorý úplne mení pohľad na ženskú krásu. Tento Schwarzkopf Look 2014 si zamilujete pre jeho drzosť, nekonvenčnosť a unikátnosť.

Imperfection je moderný look ako stvorený pre silnú a sebaistú ženu, ktorá sa odmieta nechať spútať obmedzeným, všeobecne prijatým ideálom krásy. Chce byť sama sebou a nebojí sa prejaviť svoju individualitu. Táto žena vie, že krása má mnoho podôb a často spočíva práve v nedokonalostiach. Nesnaží sa, aby jej štýl bol bezchybný a uhladený. Práve naopak, charakteristická je pre ňu drzosť, chaotickosť a provokatívnosť.

Schwarzkopf_looks14_imperfection_01 Schwarzkopf_looks14_imperfection_03

Základom looku Imperfection je tmavohnedá farba na vlasy Color Mask 400 (1), ktorá má krémovú konzistenciu vlasovej masky a poskytne vlasom bohaté, žiarivé a sýte farby. Pre extra starostlivosť a ochranu pred teplom použite po umytí olejovú esenciu Gliss Kur 6 Miracles (2), ktorá obsahuje vzácne ingrediencie, vrátane arganového a marhuľového oleja, či olejov pequi a monoi. Po ošetrení vlasy vyfúkajte smerom von z tváre a nastajlujte podľa vašich predstáv – začešte ich dozadu a pripnite na zadnej časti hlavy sponkami, alebo ich len zafixujte lakom na vlasy Taft Power (3). Tento lak dodá účesu perfektnú fixáciu bez toho, aby vlasy zaťažil. Kofeínová receptúra dodá vaším vlasom 48-hodinovú pevnosť a energiu. Navyše sa ľahko vyčesáva. Vlasy farby horkej čokolády, okolo očí hrubé čierne linky, obočie zvýraznené ceruzkou a bledé pery – táto kombinácia dodá štýlu Imperfection priam punkový nádych.

Schwarzkopf_looks14_imperfection_02

zdroj: Henkel/Schwarzkopf

Pozrite si aj:
TIPY PRE VÁS: Klasický účes v modernom šate
TIPY PRE VÁS: Účes éterickej víly z rozprávky


 

    10808

    Súvisiace články