Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 29. apríl 2014

TIPY PRE VÁS: Klasický účes v modernom šate

To, ako sa prezentujeme, je takmer rovnako dôležité, ako naše schopnosti – či už sa nám to páči, alebo nie... Classifield je jedným zo štyrochmoderných štýlov Schwarzkopf Looks 2014 a určený je ženám, ktoré vedia, čo chcú, a idú za svojím cieľom.Štýl Classifield je dokonalý pre ženu, ktorá chce byť úspešná aobdivovaná svojim okolím.

TIPY PRE VÁS: Klasický účes v modernom šate

29.4.2014

Schwarzkopf_look2_classified_01To, ako sa prezentujeme, je takmer rovnako dôležité, ako naše schopnosti – či už sa nám to páči, alebo nie... Classifield je jedným zo štyroch moderných štýlov Schwarzkopf Looks 2014 a určený je ženám, ktoré vedia, čo chcú, a idú za svojím cieľom.

Štýl Classifield je dokonalý pre ženu, ktorá chce byť úspešná a obdivovaná svojim okolím. Táto moderná, cieľavedomá a silná dáma vie, že klasika a vkusný minimalizmus sú dokonalým partnerom pri každom obchodnom rokovaní. Vie, že menej je niekedy viac, že v jednoduchosti je krása a že skutočnú hodnotu má nadčasová elegancia, nie módne výstrelky. Táto žena je uhladená a jemná, ako jej dlhé vlnité vlasy. „Nové interpretácie starej známej klasiky hrajú túto sezónu kľúčovú rolu. Look Classifield je jemný a elegantný, ale v žiadnom prípade nie je staromódny, preto sa dokonale hodí k imidžu úspešnej ženy," predstavuje look vlasový expert pre Schwarzkopf, Armin Morbach.

Schwarzkopf_look2_classified_03

Schwarzkopf_look2_classified_02Zdravé a oslnivé vlasy
Absolútnym základom štýlu Classifield sú zdravé a lesklé vlasy. Použite preto šampón Gliss Kur Million Gloss (1) s koncentrovaným elixírom pre lesk a s komplexom tekutého keratínu, ktorý dodá nevýrazným vlasom milióny žiarivých odleskov vďaka inovatívnej technológii Shine-Lamination. Po umytí naneste do vlasov penové tužidlo got2b Rise´n Shine (2), vďaka ktorému budú vaše kučery krásne tvarované, pevné a oslnivé. Vlhké vlasy následne vyfúkajte takmer do sucha pomocou okrúhlej kefy. Jednu stranu vlasov si založte za ucho a účes zafixujte lakom na vlasy got2b Rise´n Shine (3), ktorý ho spevní a dodá mu finálny žiarivý lesk.

Hviezda obchodného stretnutia
K looku Classifield sa dokonale hodí nugátová farba na vlasy Nectra Color 662 (4), ktorá je obohatená o kvetinový nektár a botanické oleje zabezpečujúce maximálnu starostlivosť, žiarivý lesk a neodolateľnú kvetinovú vôňu. Poskytuje intenzívnu sýtosť farby bez amoniaku. Vďaka tejto farbe dosiahnete svetlé, trblietavé odtiene hnedej. Postačí nahý make-up a môžete si byť istá, že budete hviezdou každého obchodného stretnutia, pracovného obeda či firemnej párty.

Mohlo by vás zaujímať:
Ako vytvoriť účes éterickej víly?

zdroj: Henkel/Schwarzkopf


 

    11274

    Súvisiace články